Jeg kan godt lide billige “klude”

Kan jo ikke ligefrem prale af, at jeg er sådan et mærkedyr. Det hænger naturligt sammen med at jeg ikke vælter i penge – og faktisk også ret hurtigt bliver træt af mit tøj. Så er det i min optik sjovere at købe noget tøj ofte til små penge….og så give væk, sælge eller bytte det man er træt af. 

Så, når man sådan valser ned af Lyngby Hovedgade….og pludselig bliver mødt af en butiks facade der hedder “2 hundred” – ja så klapper jeg hælene i fortorvet med det vums og vender kroppen mod butiksdøren.

Det er den Helle Annemanns butik på Lyngby Hovedgade 19A – der nu er lavet om til konceptet “Ikke over 200 kr.” – Det kan jeg lide!!!!

 

mere februar 003

mere februar 002

mere februar 007

Intet tøj – bukser, bluser, trøjer, kjoler, overtøj, tasker, støvler – koster over 200 kr. – og faktisk er der også flere ting der koster under. Der er blandt andet nogle rigtig, rigtig fede bælter til kun 100 kr.

Jeg sprang hurtigt på nogle fede mørke brune bukser (som jeg altid tidligere har givet 400 for) – og ditto det lækreste bælte til 100 kr.

 

mere februar 010

Jeg var i nogle år ret fascineret af Pure Copenhagen (også i Lyngby) – der kører konceptet – intet over 400 kr. – Men jeg skal da blankt indrømme, at intet over 200 kr. tiltaler min pengepung mere…..faktisk tror jeg at de fleste af mærkerne i “2 Hundred” er de samme som i Pure Copenhagen – sååå det kan betale sig at købe dem på den anden side ad gaden…….just tell!

Ja, det var så dagens forbrugerinformation…..hvis du er lige så nærig som jeg :)
God weekend

Gittemor

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top