Jeg GØR det ikke……kører til Roskilde med de unge!!!!!!

….det var i alt fald mit sole klare standpunkt, da Louie endelig fik lov til at deltage i sin første Roskildefestival. Jeg har bare ikke haft nerver  før,  til at sende ham afsted…stakkels dreng, med sådan en bekymret mor :)

Søndag blev der pakket og sorteret og beregnet på bagage – og kl. 5 om morgenen drog han afsted med vennerne og mors pensionistvogn….opsigtvækkende tingest!!!!

 

juli 015

Tænkte om knægten mon klarede denne tur – 7 dage i vildnis – i telt, dårlige toiletforhold, lortemad, druk og måske en masse regn? Jeg fik enkelte sparsomme sms’er om at alt var vel. Tirsdag kom der dog en der var lidt længere.

 

juli 043

…..5 minutter efter forbarmede jeg mig – meget imod mine principper – men ham Louie drengen giver altså sin mor bløde knæ. Afsted jeg tog sammen med min veninde Lene – hun kender nemlig vejen til Roskilde, og så kunne vi da også lige måske finde hendes søn samtidig. Vi blev mødt at 2 trætte med glade drenge, hvis sko/tæer gav en fantastisk ny duft i bilturen hjemad mos Hellerup. De lugtede af ged!!

 

juli 022

Sådan tænkte Gittemor…..ja, så fik de prøvet det – hvad sagde jeg,……det er ikke noget for min lille dreng, det der Roskilde!!!  Men jeg blev klogere……meget hurtigt.

Hjem kom de til verdens længste bad i egne rammer. Dernæst ny ompakning af tøj og 2 timers lur i egen seng. – Så var de såmænd klar igen. Jeg fattede intet “VIL I DERNED IGEN????? IDAG?????” – Hmmmm, Lene og Gitte afsted til REMA 1000, fyldte kurven med nye fornyninger…..makrel, tun, brikjuice, saltstænger, brød, smøreoste, slik, kiks, tyggegummi, sodavand etc.

 

juli 023

 

Så kørte vi dem til McDonalds på vejen, hvor der virkelig blev hældt indenbords – det var et populært stop.

Afsted til Roskilde hvor vi så landede igen kl. 20:00 – nu duftede drengene dejligt, var i topform, festklar og forsyningerne var i orden igen.

 

juli 029

Resten af vennerne stod klar til modtagelse og hjælp til at bære diverse til deres Camp.

 

juli 037

Det faste makkerteam – Arian, Marcus, August og Louie – klar til anden runde!!

 

Det er altså LANGT over mine grænser at ligge og rakke til Roskilde hele 2 gange på en dag……men nu er det gjort, ungerne var taknemmelige og glade…………men jeg GARANTERER…..Jeg gør det ikke igen – så bliver det toget drenge!!!!

 

 

juli 035

Nej Louie…..du kan IKKE charme mor mere….det er slut!!!!!!!

Fortsat god fest på Roskilde…….og god tur hjem med TOGET!!!!!

 

Gittemor

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top