Jeg giver dem 2 stjerner og en karklud

GITTEMOR ANMELDER “KRUMMEN & KAGEN”

I lørdags havde jeg en fantastisk formiddag med min skønne kusine. Endelig fik vi taget os sammen til at spise en brunch sammen – og et helt nyt sted blev valgt. Det er altid sjovt at prøve nye steder – og på Østerbro fandt vi ” KRUMMEN & KAGEN”" i Ndr. Frihavnsgade 43.

Jeg er personligt ret vild med den lidt “slidte stil” – lidt som at træde ind i en fjern tid. Godt med genbrug, masser af hygge og en lidt hjemlig atmosfære.

 

16.3.13 caf 013

De har det skønneste hjemmebagte brød. Du finder ikke den traditionelle brunch med scrambel egg etc. Men til gengæld nogle gode specialiteter – også til at købe med hjem. Vi valgte et morgenkomple med æg, juice, brød og tilbehør.

 

16.3.13 caf 008

 

Lokalet er ret småt, men hyggeligt og intimt. Ikke et sted, hvor man skal diskuterer de store emner, med mindre man vil delagtiggøre de andre kunder. Man sidder tæt og børn fiser rundt i hele butikken. Stemningen er meget “loose” – og man har god tid :)

16.3.13 caf 012

 

 

16.3.13 caf 007

Jeg er dog vild med atmosfæren og maden var faktisk ok. Ægget en del overkogt i betragtning af at det skulle være blødkogt - men det kan jeg leve med.

 

Det der desværre slog mig mest, var at der generelt var enormt nusset. Bestikket var ikke rent. Kopperne havde store skår og de skår bar ikke præg af at være rene og appetitlige:(. Dækkeservietten var enormt klistret og bar levn fra tidligere måltider – ligesom stole og  sofa var enorm beskidt. “Hvidt og slidt” stilen skal være skramlet og det synes jeg personligt rigt godt om – jeg er mindre begejstret for “Hvidt og beskidt” stilen!

Anyway – hvis du ikke er lige så sart som mig (og jeg er ved gud sart) – så er det et rigtig hyggeligt sted der har åben hver dag fra 10:00 til 17:00. Priserne er yderst rimelige og der dufter konstant af hjemmebag!

Så – ud af 5 stjerner – får den kun 2 – til gengæld smider jeg en karklud med i puljen :)

 

Gittemor

 

 

 

 

One Response

  1. Lene Haumann Jensen siger:

    Vist ikke lige stedet for mig :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top