Jeg er i vildrede…ideerne står i kø, hjælp mig!!!

Som jeg skrev forleden, da jeg satte mit karlekammerskab til salg, har jeg købt nogle “nye” gamle møbler, – kan altså ikke lade være. Nu har jeg så endelig fået misbrugt kvarterets teenagerdrenge og fået slæbt dem hjem. Det kostede en skilling og et par pizzaer – haha.

Så står møblerne her, og jeg rykker rundt – det har som sagt startet en rokerings-lavine i mit hjem og jeg er ikke så skarp i mine beslutninger som jeg før har været. Jeg er vild med gamle møbler men, jeg er altså ikke særlig glad for træ-farve – slet ikke fyr!! – Hvad gør man så, skal man hvidpigmentere, male hvidt, gråt, eller hvad skal jeg dog gøre.

 

Jeg har købt denne fede gamle “køkkenbænk” som er rigtig gammel, men det behager mig ikke helt, at den har den der rødlige træfarve. Det ville jo være nærliggende at male den hvis, men det er jo bare så almindeligt. Jeg købte for nogen tid siden det fede spisebord, der faktisk er lavet af gamle paneler og guldbrædder. Det har fået en eller anden form for hvidpigmentering som jeg er ret vild med – men kan det samme mon lykkes med bænken (jeg har ikke lavet bordet)?? – Eller er det for meget træ, så jeg faktisk bare burde male bænken hvid??? HJÆLP MIG SKØNNE KREATIVE MENNESKER??

Jeg skal også lige ud og købe en skumgummimadras til bænken og noget fedt stof til et betræk – og selvfølgelig nogle hyggelige puder. Jow tak, projekter har jeg nu nok af.

Men jeg købte også en vitrine:)

 

…….og hvorfor gjorde jeg så det. Fordi jeg ikke har flere 1000 kroner til et fedt vitrineskab. Og dette skab passe perfekt ovenpå den gamle kommode jeg har stående i forvejen. Så tænker jeg, at hvis det hele blev malet ens ( men hvilken farve skal det så være) – ja så kunne det med lidt nye greb etc. blive noget der ligner noget jeg kunne blie glad for. Igen bryder jeg mig ikke om det afsyrede look.

Hvad mener i – er jeg på herrens mark??? – Jeg erkender jeg har min egen lidt pudsige smag…..men med lidt god tid – et hav af weekender og aftener samt et par spande maling og lidt tålmodighed – ja så går det vel nok.

Men……jeg ville altså frygtelig gerne lytte til nogle meninger, gode råd eller ideer….please!!!!!!

Og så har jeg forresten stadig et grønt karlekammerskab til salg :)

Knus Gittemor

 

7 Responses

 1. Bente W. siger:

  Hej Gitte.
  Fine møbler du har fået købt – og hvordan skal du så få – den helt rigtige “stil”/farve PÅ?
  http://www.artwood.se er et besøg værd.
  Jeg får ofte et godt krus kaffe og en time til at gå, – med at “snuppe” et par ideer her.
  Skønt at have hænderne fulde med… “nyt hjem”.
  Knus Bente

  • gittemor siger:

   Hej Bente, – super god ide, den tager jeg til mig – så er der inspiration til den kommende weekend. Tak for dit bud – ig din ide :) Gitte

 2. Helle siger:

  Hej Gittemor!
  Fede ting du har fået fat i:-)
  Man kan få noget, der hedder træfrisker (indeholder oxalsyre) som lysner træ. Men jeg ved ikke, om det vil være tilstrækkeligt.
  Var det mine møbler, ville jeg bevare bordet som det er, og male bænken cremehvid. Supplere med puder og nogle lækre skind eller tæpper. Vitrinen ville jeg også male cremehvid, især hvis den hænger i nærheden af bænken. Og kunne den komme op at hænge, tror jeg også det ville være mums:-) Glæder mig til at se, hvad du finder på:-) Mvh Helle

  • gittemor siger:

   Hej Helle – ak for de gode ideer. Jeg har faktisk i første omgang fået fat i noget trærens, så vil jeg i første omgang se hvor meget grundig rengøring kan gøre ved bænken. – Men dine ideer er gode – det med den cremehvide har jeg nu virkelig med i mine overvejelser:) tak!! – Desværre kan det ikke hænge, skabet er meget tungt og min lejlighed har pap-vægge, haha. Nu har jeg bestilt skummadras til bænken, så manger jeg bare at finde det fede stof som betræk. Så det går MEGET langsomt fremad. Tak for din kommentar. KH Gittemor

 3. Rikke siger:

  Hej. Du kan også friske den op, hvidpigmentere på en lidt hjemmelavet facon. Så det ser lidt strandvasket slidt ud. Du tager bare en alm maling som du ville bruge til at male træet med, og blander det op med vand, så det bliver meget tyndt! Meget vandigt. Så kan du vaske skabet af i denne blanding med en fnugfri klud et par gange til du når det ønskede resultat ;)
  Dette har jeg gjort med et par gamle møbler (karlekammerskab og en kærlighedsbænk) med et godt resultat :) Pøj pøj.

 4. Dennis Lauridsen siger:

  Hej gittemor
  Hvis du stadig har din køkkenbænk og vil sælge den kan du prøve at kontakte mig på lauridsen1983@gmail. com

  • gittemor siger:

   Desværre Dennis – jeg er vildt glad for min bænk som jeg knoklede med for at få fin – så den bliver her :) – Sorry !

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top