Jeg blev læst som en åben bog

Så er vi nået til sidste afsnit af min triologi omkring det alternative…..virker det…virker det ikke, – og som jeg skrev i går -Er det fup eller fakta?

Jeg har besluttet at dele min egen meget personlige historie med jer….måske du herefter kan forstå, hvorfor jeg til enhver tid vil erkende åbent, at “skidtet” virker….hvis du har fat i den rette til at “læse” dig.

I dag skal det handle om kiromantik/håndlæsning…..og måske noget mere….for jeg er ikke helt sikker på, at Søren Dreier som jeg vil præsenterer dig for ,KUN er håndlæser. Jeg er overbevist om at han også har sine clairvoyante evner med sig.

 

Søren Dreier

Søren Dreier

 

Vi skriver  begyndelsen af 1995….jeg er stærkt involveret i den alternative verden og arbejder selv som healer på fuld tryk. I forbindelse med nogle messer støder jeg på Søren Dreier og vi har en rigtig god kemi. Jeg tiltales af hans artikler, som han leverede rigtig mange af til aviser og ugeblade på det tidspunkt, samtidig med at han lavede readings på folk landet over. I en periode udlånte jeg min lejlighed til ham når han var i København, hvor han kunne modtage sine klienter. Selvfølgelig brugte vi nogle aftener på at diskureter hele det store univers og min datter (dengang 14 år) var også vildt betaget af denne forunderlige verden.

En aften spurgte Søren om ikke han skulle læse mine hænder…..det kunne han jo lige så godt nu han var her…..og ja, hvorfor ikke. Min datter sad med ved borden med store øre…..da Sørens pen begyndte at tegne underlige streger og ting i mine hænder.

 

download (2)

HER ER HVAD SØREN FORUDSAGDE i 1995

“Her oppe i toppen af din lillefinger sidder der en lille dreng og kigger på dig. Så det ser ud til at du inden så forfærdeligt længe skal have en dreng.” (Jeg strittede voldsomt imod….min datter var 14, – jeg var alene…..ingen ønsker om flere børn her).

Han fortalte videre, at “faderen til dette barn, ville jeg møde under ikke helt normale omstændigheder. Han ville desuden være udlænding, men ikke mørk. Vi ville ikke komme til at have meget med hinanden at gøre”…..som Søren udtrykte det, så det blot ud til at kan skulle levere det der skulle til.

Han kunne også fortælle mig, at jeg ville blive mormor som 42 årig…og Sara ville finde sin mand i første hug. Hun ville altså falde for sin mand med det samme og det ville blive dem. (det kunne Sara ikke forholde sig til som 14 årig, haha)

Slutteligt nævnte han – sådan lidt henslængt, at jeg lidt længere fremme ville modtage et “kuvert” – i håndlæsningens sprog, kan dette betyde – enten at der reelt kommer penge til huse…eller noget der kan indbring penge ex et godt job eller lignende.

Det var sådan i korte træk hvad jeg fik at vide…og jeg skrev det ned! – Jeg havde faktisk på det tidspunkt meget svært ved at forholde mig til noget som helst af det!

MEN SÅDAN GIK DET

I November 1995  dør min nære veninde. Til hendes begravelse, der var frygtelig tragisk, sidder der en mand på bænken bag ved mig i kirken. Han rækker mig et lommetørklæde og trøster mig. Han var nordmand…men bosat i Danmark. Han inviterer mig ud om aftenen sammen med nogle andre venner, for at tage “afsked” med min veninde. Vi falder i vældig snak……….og i oktober 1996 kommer min lille dreng Louie til verden!

Faderen var udlænding men lys….og jeg mødte han under ikke helt normale omstændigheder, nemlig til en begravelse. Vi har aldrig egentlig været i et forhold…..men jeg fik en dreng. Og nej…..ham fik jeg naturligvis ikke fordi Søren havde forudsagt at jeg skulle have et barn…..men fordi at omstændighederne flaskede sig sådan, at selvfølgelig skulle Louie til verden….nu jeg var blevet gravid.

I april 2000 vandt jeg på et skrabelod 200.000 kr. – de faldt godt nok på et tørt sted. Men mon ikke det var den omtalte “kuvert” der landede der?

I Juni 2002 føder min datter Selina, som hun får sammen med sin dejlige mand Luan som hun mødte i Grækenland. Sara havde ikke kendt andre før ham…..han flyttede til Danmark – og nu har de været gift i over 14 år.

……behøver jeg at nævne, at jeg dermed blev mormor som 42 årig!

 

SÅ…..dette er en meget præcis reading……og jeg er imponeret over hvordan det hele bare faldt i hak.Skulle du nu sidde som læser og være kritisk og ikke tro på hvad jeg herfortæller dig……så vil jeg meget gerne høre din fortolkning om hvorfor dette ikke skulle lade sig gøre. Jeg kan i alt fald ikke se hvordan hulan man kan forudsige den slags ting uden virkelig at have sine evner med sig.

 

NU I 2014

Søren Dreier så jeg ikke så meget de efterfølgende år…..og i år er det faktisk omkring 17 år siden jeg reelt har haft kontakt med ham. Men, – da jeg i min nuværende situation havde voldsomt brug for at blive læst igen…..sådan kan man jo godt få det efter de oplevelser jeg fortalte jer om i går. Jeg havde brug for en der virkede i stedet for det fis jeg er blevet præsenteret for gennem den sidste tid.. Jeg finder hans hjemmeside og booker en reading via nettet.

Det foregår på den måde…at du tager fotos af mine hænder, både for og bagside. Sender billederne til Søren via hans hjemmeside og betaler med kort de 200 US dollar det koster.  Nogle dage efter modtager du en audio-video via email..og her får du din reading præsenteret af Søren, fortalt i rolige og meget forståelige vendinger.

Her er et af de billeder jeg sendte til Søren

Her er et af de billeder jeg sendte til Søren

Jeg modtog min reading for en måned siden…….ærligt?! – jeg gik i selvsving. Jeg fik sådan et “los i røven” – nu skulle jeg vågne op…..og manden har fuldstændig ret…..men sandheden kan da godt gøre lidt ond lige i nuet…indtil man så også får værktøjerne til at sætte i gang. Det er for tidligt at kommenterer på om hans spådom om fremtiden lander lige så præcist…..men der såmænd allerede tegn på det. Han nævnte bl.a. at jeg i december ville få job (har været arbejdsledig siden november sidste år) – Kære venner, – IDAG har jeg sagt ja tak til et job…starter 1.2.2015

JEG KAN STÆRKT ANBEFALE SØREN

…..hvis du efter dette, har fået mod på at prøve en reading hos Søren Dreier, – så medsender jeg hermed mine bedste anbefalinger. Du kan gå ind og “lure” lidt på ham via hans hjemmeside sorendreier.com…..herfra kan du også læse hvordan på forholder dig hvis du vil have en reading.

http://sorendreier.com/

Udklip

Men Søren får du med garanti ikke en masse floskler og udenom snak……han er hudløs ærlig og forklarer tingene så man ikke er i tvivl om hvad der foregår. Du skal ikke være bange for at få beskeder du ikke kan håndterer, – Søren…og alle andre der arbejder med disse ting udtaler sig ikke om hverken død, ulykke eller andre forfærdeligheder. Det er der uskrevne regler omkring……men et los i røven…det kan være belejligt i ny og næ.

Det var måske julegaven til dig selv….?

 

Knus Gitte

 

3 Responses

 1. Ulla Skougård siger:

  Hej Søren

  -Mht.til en session,må jeg spørge dig hvad er prisen til en evt.session på telefon?
  Her taler vi ikke om håndlæsning! Det har vi prøvet :-)

  Venlig hilsen
  Ulla Skougård

  • gittemor siger:

   Hej Ulla .
   Jeg må bede dig skrive på Søren Dreiers mailadresse for at få den information….tror faktisk ikke han gør det via telefon, da han befinder sig i udlandet.
   Mail: dreier@sorendreier.com
   Men prøv denne adresse…..dette er blot en blog der har skrevet om ham.

   mvh
   Gittemor

 2. mig siger:

  hej
  jeg har den samme erfaring… mange ting er sket som han læste i min hånd, nogle ikke endnu..

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top