Jeg ÆLSKER at købe billigt – og godt!

Vinterferien hærger også her – og det er skønt at køre hid og did og gøre gode kup. Ud over at jeg er en rigtig loppemarked-fidus, så render jeg også gerne rundt efter billige, skøre, brugbare og kreative gode køb.

Jeg har netop fortalt jer om – og haft en konkurrence kørende med Tomato.eu – hvor heldige Nikita vandt den skønne krea-kasse fyldt med perleting og smykke dimser. Tomato har i denne uge haft flere åbningsdage, hvor du har haft mulighed for at købe smykkedele, perler og meget andet til yderst fordelagtige priser. Blot kræver det, at du gør dig til medlem på deres hjemmeside: www.tomatos.eu – og det koster ikke noget!!!!

Jeg var forbi igen i går….manglede lidt inspiration – og det får man sandelig her. Jeg fik forvildet mig ned bagerst i deres kæmpe hal – og fandt intet mindre end flere “skattekister”…..behøver jeg at sige, at jeg endnu en gang kom hjem med en pose.

Mit lille fasterbarn Magne – den dejligste dreng i verden…..har en mor der ved hvad hun vil have. Og det er blandt andet børnetøj i jordfarver, ingen små biler, batman, teletobbies eller andet forstyrende….og her kunne jeg så gøre Magnes mor lykkelig for en meget billig penge.

13.2 027

De super populære hagesmække som alle unger i dag bruger – 3 stk. 25 kr. – Lækre, lækre kvalitets t-shirts med tryklåse ved halsen – 25 kr. stk. Benneton t-shirt – 35 kr. – etc. etc. Her er også nattøj, undertøj, babytæpper og meget andet guf. Også til voksne og større børn kan du finde tøj, sko, badetøj, bælter, briller, solbriller, legetøj, pynteting, hårbånd, smykker, ………jamen du gør dig ingen begreb om hvad den bygning indeholder.

 

13.2 028

 

De her små futter str. 19 – til 75 kr. – De bliver et hit!!

Her er det en god ide, at købe nogle skønne ting og sager – også til gaver hen af vejen. Jeg har det med at have lidt på lager, når man pludselig skal give til fødselsdag etc. Denne gang kunne jeg dog ikke holde til at vente – så Magne er en glad dreng nu -:)

Magne 3. februar 2014 4 mdr 093

Inspireret……afsted til Tomato på Nybrovej 83, 2820 Gentofte.….åbningstiderne finder du på deres hjemmeside. www.Tomato.eu eller find dem på Facebook “Tomato”.

God fornøjelse i slaraffenland

Gittemor

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top