Ingen parkerings regler i Hellerup

….og for den sags skyld heller ingen Parkeringsvagter i Hellerup. Hellerup er blevet et slaraffenland for egoistiske og selvcentrerede bilejere, der smider sine biler nøjagtigt hvor det passer dem. Det kan jo være meget praktisk når man ikke lige kan finde en “rigtig” parkeringsplads – for dem er der ikke mange af i Hellerup efterhånden – man får nemlig ingen bøder……men hold fest hvor gør i livet bøvlet og farligt for alle andre bilister.

Der parkeres på hjørner, i højresvingsbaner, uden for p-bokse, i indkørsler etc. og man har ikke en jordisk chance for at komme om hjørnerne på villavejene uden der er farer for at man får en bil kørt ind i sig eller “klipper” en cyklist.

 

Jeg skal til højre....men har INTET udsyn!

Jeg skal til venstre….men har INTET udsyn!

 

Jeg skal til højre...men skal en bue uden om en parkeret bil!

Jeg skal til højre…men skal en bue uden om en parkeret bil..der både har taget hjørnet og halvdelen af fortorvet!

Jeg har prøvet de sidste morgener at tælle vildt ulovlige parkeringer bare på de nærmeste 4 villaveje. Antallet er 18 til 24 stk. – og det er de samme biler, hver dag!!

Det er ikke pænt at være “stikker” – og det er heller ikke det jeg kaster mig ud i, men jeg undres over den ligegyldighed der er omkring emnet i nabolaget – ja i hele Kommunen.

 

Jeg skal krydse stor vej og til højre...men parkeret bil tager udsynet

Jeg skal krydse stor vej og til højre…men parkeret bil tager udsynet han holder i højresvingsbanen.

Har forsøgt, venlig….meget venligt, at tale med en bilist der smed sin bil i sådan en situation. Jeg var sgu nær blevet overfaldet “hvad fanden blander du dig i det for….bland dig udenom”, var beskeden! Øhm, – jeg blander mig fordi jeg ikke har mulighed for at se…og måske næste gang er det dit barn jeg “klipper” på cykelstien! – Men sådan tænker man ikke…man laver sine egne regler og skider på de regler der er lavet. Sådan er tendensen og det er der så ikke nogen der skal blande sig i!

INGEN PARKERINGS VAGTER I HELLERUP

Det er et velkendt fænomen….ingen får bøder, ingen gør noget – og som nabo gør man heller ikke noget, får man risikerer en på skrinet! Der er ingen parkeringsvagter i Hellerup. Jeg har boet på vejen her i 22 år……ALDRIG set en eneste parkeringsvagt og aldrig hørt om at nogen har fået en bøde!

Foruden de manglende Parkerings vagter, så har man i Gentofte Kommune nogle veje der er totalt ufremkommelige. Eivindsvej og Adolphsvej ex. er meget, meget smalle…..der er nemlig lavet gode brede cykelstier – og så kører der også busser. Samtidig må man parkerer på begge sider af vejen…..ergo, – der er ingen vej tilbage. Det er et fast slalom løb hver dag at få biler, busser etv. igennem…..Hvem i alverden har regnet den løsning ud?????

Det er også meget svært at ramme de båse der er tegnet til P-formålet...så jeg napper da en indkørsel!

Det er også meget svært at ramme de båse der er tegnet til P-formålet…så jeg napper da en indkørsel!

Jeg er SÅ træt af det…..og Kommunen gør intet!!!!!

 

KÆRE BORGMESTER, HANS TOFT

I lyset af at være arbejdsledig – og under Kommunens Jobcenter – søger jeg hermed en alternativ stilling på et område du ikke selv lige magter at få styr på.

Hvis jeg nu bliver ansat som Parkeringsvagt – og du stikker mig 30% af bøderne jeg inddriver…..så kan jeg få et job med udsigt til frisk luft. Jeg kan tilsyneladende tjene kassen…..dermed betale god skat til Kommunen, få ryddet lidt op på vejene og hjælpe dig af med et af de problemer, som du overhovedet ikke tager dig af!

Dog vil jeg gerne have et risiko tillæg…..for med de hidsige bilister vi har i Kommunen får jeg nok brug for at få forsikret kæben og tænderne ekstra godt.!

Du ringer bare Hans Toft……så fikser vi den!

 

Hvorfor bliver man egentlig så hidsig,  når man bliver anmærket med en forseelse som man jo godt ved er hamrende ulovlig?? Jeg kan forstå hvis man bliver flov, undskyldende eller bare kommer med en lam forklaring……NÆ, man skal dæleme ikke irettesætte en smart Hellerup mand i hans ultra brede bil!!!!!

Vi ytre vores meninger og krav i alle retninger, både hvad angår politik, religion, regler og love, fremmedarbejdere etc. men når fingeren peger mod os selv……så gælder reglerne altså ikke lige, vel!

Smid nu de biler der hvor de må være…….og vogt dig, – pludselig er der måske Parkeringsvagter i Hellerup….jeg ville hilse dem velkommen for problemet er stort!

Hvor mange meter fra hjørnet er nu liiiiiige man må holde do!!!

Hvor mange meter fra hjørnet er nu liiiiiige man må holde do!!!

 

Gittemor

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top