Ikke alt lykkes i en gasovn

Efterårsferien er en kærkommen lejlighed til at tage sig lidt ekstra tid til børnebørnene. Selina kom derfor på besøg et par dage og så skulle der hygges igennem. Hygge hos mormor omfatter, at man skal have alle sine yndlings retter, der skal spilles 500, morgenmad på sengen og så skal vi lidt ud og ose i forretninger etc.Vi nåede hele programmet – og mere til.

Her tester Selina, at mormors chokolademousse stadig er god :)

Her tester Selina, at mormors chokolademousse stadig er god :)

Når ting ikke lykkes helt :(

Jeg havde fundet en opskrift på marengs i Hendes Verden og tænkte – at her skulle vi altså bage og have det sjovt. Udvidede ideen til at halvdelen af “dejen” skulle være med hindbær ekstrakt og så ville det nok blive pænt med at halvdelen var lakridt (grå) og halvdelen med hindbør (lyserøde).

oktober 2014 009

 

Selina igang med marengs

Selina igang med marengs

Men ak, ak og ve……Min gode gamle gasovn har en mindste termostat på 150 grader (marengs skal bages på 100 grader) – Og selvom vi lod ovndøren stå på klem for at nedbringe temperaturen, så blev det en brændt omgang. Der bredte sig en sødlig stank af brændt lakrids i hele hytten.

 

oktober 2014 007

….Selv Selina havde gjort sig umage med fine figurer etc. – så må vi konstaterer at “Ikke alt lykkes i en gasovn”

Men så blev vi da ikke fede af dem – og fik da en times tid til at gå med det :(

 

10415720_10152802984069432_4446335075953162137_n

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top