Hypnoterapi…er det noget der dutter?

Inden for næsten alle behandlingsformer, bliver der fra nogle stillet det uundgåelige spørgsmål “virker det, eller det bare fup”? Når det kommer til Hypnoterapi, så havde jeg også en gang mine små tvivl…indtil jeg forstod hvad det var og hvad jeg kunne forvente og opnå.

Det er med Hypnoterapi, som med al anden terapi og behandling for den sags skyld sådan, at det virker hvis du er åben, går ind i det og vælger at det skal hjælpe dig. Hvis du går ind til den slags behandlinger – og i virkeligheden ikke rigtig tror på det, eller ikke rigtig vil give det en chance..eller endnu værre hvis du er blevet tvunget til det, – ja så virker det ikke. Fordi din underbevidsthed og dit sind ikke kan og vil samarbejde hvis du stritter i mod. Så ville det jo også være vanvittigt at få en behandling og bruge pengene på det, hvis du ikke virkelig ønsker at blive hjulpet.

 

DET VIRKEDE PÅ MIG….DA JEG VALGTE AT VILLE

For nogle år siden var jeg i hypnose hos Connie Bandholtz, fordi jeg gerne ville holde op med at ryge og fordi jeg havde en masse personlige “krøller” jeg ikke lige kunne hitte ud af. Jeg fik en behandling – og umiddelbart efter synes jeg at være røgfri….eller rettere, jeg foregav at være røgfri. Jeg tror faktisk slet ikke jeg havde lyst til at holde op på det tidspunkt, men en masse omkring mig synes jeg skulle holde op. Derfor tror jeg i dag, at der var en soleklar årsag til, at jeg kort efter røg lystigt igen.

For et par måneder siden valgte jeg så selv at tage kontakt til Connie igen. Bestilte en tid og tog afsted til Kolding ca. 14 dage efter at jeg bestemte mig til, at nu SKULLE det være slut med at ryge. Denne gang forberedte jeg mig mentalt i de 14 dage op til. Jeg røg som jeg lystede, men smagte grundigt på cigaretten hver gang og mærkede virkeligt efter hvor grimt den smagte, hvor meget jeg lugtede, hvor irriterende trangen var og hvor befriet jeg ville være, hvis det virkelig lykkedes denne gang. Jeg var altså helt klart den dag jeg besluttede, at nu skulle det ske!

 

Februar 2015 046

Jeg fik en behandling med Hypnoterapi hos Connie Bandholtz – og tror sceancen varede omkring 1½ time. Jeg følte mig vågen hele vejen, men var tung, afslappet og nærværende på sådan en besynderlig fraværende måde. Ingen tvivl om, at Connie med sin super behagelige stemme, langsomt gled ind i min underbevisthed og talte direkte til den. Vi landede steder i denne behandling jeg ikke anede lå til grund for min trang til at ryge og bearbejdede disse oplevelser. Hvad det egentlig handlede om forbliver min private sag, – men det er også uvæsentligt for dig….for du vil have en helt anden historie og afsæt som handler om dig og dit liv.

Det væsentlige jeg vil med denne fortælling, er at denne gang virkede det, – denne gang var jeg parat. Der var ikke skyggen af trang til at ryge efterfølgende og håber aldrig den kommer igen.

 

Connie bandholtz

Connie Bandholtz

HYPNOTERAPI KAN AFHJÆLPE SÅ MANGE PROBLEMER OG LIDELSER

Nu skal det ikke være nogen hemmelighed, at jeg har kendt Connie i rigtig mange år og fulgt hendes behandlingsresultater tæt. Det er de mest utrolige beretninger som hendes klienter kan komme op med. Eksamenskræk, flyskræk, søvnbesvær, sukkertrang, angst, – ja jeg kunne blive ved. Alt hvor sindet og din underbevidsthed spiller ind, kan der gøres noget ved og du kan blive et frit menneske. Connie har arbejde professionelt med dette og coaching siden 2003 og er i dag en af landets bedste på området og folk rejser langvejs fra, for at få hendes hjælp.

Du kan prøve at kigge på hendes hjemmeside: hypnose-kolding.dk  - her kan du læse alt om hvilke problemer der kan afhjælpes og hvad det koster. Du kan også kontakte Connie på telefon 60 61 33 17 i dagtimerne og få en vurdering på netop dit problem. Connie er det mest empatiske og venlige menneske du kan komme i hænderne på, så derfor kan jeg trygt anbefale hende.

 

Papirerne er i orden hos Connie

Papirerne er i orden hos Connie

LIVET SOM RØGFRI EFTER HYPNOTERAPI

Umiddelbart efter behandlingen, havde jeg overhovedet ingen trang – og har ikke haft den nævneværdigt efter. Jeg var bange for, at jeg ville tage de obligatoriske 5 til 7 kilo på, men det arbejdede vi også på i hypnosen. Connie indprentede i min underbevidsthed, at jeg ikke behøvede at erstatte min mangel på røg med chokolade, slik og mængder af mad, – så jeg har faktisk ikke øget min vægt, – måske et kilo!

Energiniveauet steg hurtigt og betragteligt – og jeg skal helst have gang i mine hænder med et eller andet. Det er jo positivt, aldrig har jeg fået så meget fra hånden. Jeg vågner friskere om morgenen og jeg kan fysisk yde langt mere end før.  Det er en “win win situation”!

 

SÅ, kære læser, – hvis du har noget der nager dig, noget der begrænser dig, en trang du gerne vil til livs, – så er dette den letteste, mest smertefrie og behageligste måde du kan komme dette til livs. Der er ingen unge mennesker der i dag behøver at lide af angst for eksamener, overspise, eller lide af sukkertrang….der kan sættes ind med Hypnoterapi og det er en blid behandling også for helt unge mennesker.

Jeg ønsker jer alle en dejlig dag

Gittemor

 

One Response

  1. Trille siger:

    Åh hvor dejligt for dig Gitte. Jeg kender også nogle der har haft stor glæde af hypnose, blandt andet i forbindelse med fly skræk

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top