Hvorfor ramler alt sammen samtidigt?

Hej igen,

Lad mig først opdaterer jeg på mirakelbarnet Magne. Det lille pus er komet helt hjem og trives, trods sin voldsomme start på livet. I vores familie er vi intet mindre end SUPER taknemmelige over, at det lille pus er sluppet så flot igennem – og ikke mindst at hans forældre har tacklet hele forløbet forbavsende flot. Nu har Magne fået fjernet stingene i det lille hoved og skal han bare vokse og elskes :)

Lille Magne, nu er alle grusomhederne heldigvis forbi

Lille Magne, nu er alle grusomhederne heldigvis forbi

 

HUSET PÅ DEN ANDEN ENDE

Hele vores hus står på den anden ende. Arbejdet med fjernvarme er for alvor startet i denne uge og hele hytten er pakket ned. Det støver så man tror det er løgn, – ingen varme, ingen mulighed for at være der. JEG HADER DET. Og det har lange udsigter, før det bliver beboeligt igen.

Kan heldigvis bo hos min datter et par uger da de er på ferie – men måtte jo ligehjem og kigge til det i dag. Hvad starter jeg med at finde??? – Min bagdør der står piv-åben – de har bare forladt mit hus ulåst og med åbne døre. JEG ER RASENDE….skide håndværkere!

Der er ikke meget hygge i det lille hjem for tiden

Der er ikke meget hygge i det lille hjem for tiden

 

håndværlerke er bare alle vegne....og i alle rum

håndværne er bare alle vegne….og i alle rum

Satser på….at det bliver så godt en gang……men hvornår?

SKAL OPERERES I KNÆET

Som om det ikke er nok, så har det lykkes mig at flække min menisken – så nu venter jeg på at blive kaldt ind til operation. Det er faktisk ikke særligt fedt at skulle opereres og være sygemeldt, når man ikke kan være i sit hjem….og slet ikke kan gøre noget ved huset, da jeg ikke kan stå på stiger eller bøje benet. Ak, – et uheld kommer sjældent alene.

Nå – håber at det hele kommer til at gå op i en højere enhed

 

One Response

  1. Annette Berendtsen siger:

    De skal lige hvor skabet skal stå Gitte de Håndværkere. Her hos får vi nyt tag og vinduer og døre. Det bliver nok midt i vinter de skifter vores vinduer Brrrrr

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top