Hvordan undgår man at blive racist

Racisme…..uhhhhhh meget udskældt, det må man ikke være. Jeg er heller ikke opdraget til at være det og har egentlig ret let ved at byde fremmede velkommen i mit liv. Jeg er opmærksom på kulturforskelle….og mange forstår jeg ikke og kan ikke sidesætte nogle kulturer med mine egne, – men det er jo ikke det samme som at jeg ikke accepterer andre kulturer. Der skal grundlæggende være plads til os alle……men vi skal dæleme accepterer de normer og regler, der er der hvor man vælger at befinde sig.

Det er bare voldsomt svært efterhånden, ikke at få det mere og mere svært med visse kulturer. Jeg indrømmer blankt, at jeg har voldsomt svært ved den Østeuropæiske…..har i alt fald fået den opfattelse, at de er opdrager til at lange til fadet og tage hvad de vil have – uden hensynstagende til om det er andres. JA, jeg generaliserer lige nu…….for jeg har helt præcist aldrig mødt nogen af dem, der ikke har haft fingrene for langt fremme….og det gælder også i eget hjem “kælder” – med firmaer der har haft ansat Østeuropæer og ladet dem udfører arbejde i hjemmet……det blev dyrt – og der er ikke en skid at stille op, for de kender reglerne og politiets slappe holdning til fingerspidserne. Der sker dem ikke en skid…..og de ved det. Hjerteløse, tyvagtige mennesker – sorry, – politisk ukorrekt….men et faktum!!!!!

 

nov slut 028

MIN FARS BIL

Den blev stjålet den 11. november…..

Vi taler lige her om en personlig genstand, som min far fik af min mor for 20 år siden. En lille fin dyt som er blevet passet og plejet. Alle services overholdt. Den har stået i garage…transporteret de gamle til sommerhus, kolonihave, ferier, etc. Nu er min far 84……en lille bil der ville kunne klare lidt flere år til at hjælpe en gangbesværet mand med handicapparkering lidt endnu. Altid ren, pæn, pudset, smurt…….og ja, – kun kørt 100.000 km…….”Det er jo en folkevogn”…som min far siger – den kan køre i hundrede år hvis den bliver passet………!

……Bare ikke hvis en østeuropærer “låner” den i 10 dage…..!!!!!!!!!!!!

Bilen blev stoppet af Politiet i går – forhåbentligt blev tyven anholdt eller sendt ad helvede til med en færge til Polen. – Men de er ligesom boomerangs…..de kommer tilbage hurtigere end du sender dem afsted! Vi skulle midt om natten selv sørge for at bilen blev hentet hjem…..for køre kunne den ikke, – men sådan er reglerne. Tyveknægten har tilsyneladende boet i bilen, sovet i den, skidt i den, spist i den…..hvad som helst i den – Det var et skrækkeligt syn der mødte os!

 

Fronten er frontalt kørt ind i et eller andet meget hårdt - karosseri er slået skævt!

Fronten er frontalt kørt ind i et eller andet meget hårdt – karosseri er slået skævt!

 

 

Bagenden har fået samme tur

Bagenden har fået samme tur

 

Fyldt til randen med tæpper, tøj, blodige klude, mad, væltede kaffekopper, og mere værkstøj end de har i Silvan

Fyldt til randen med tæpper, tøj, blodige klude, mad, væltede kaffekopper, og mere værkstøj end de har i Silvan

 

Omkring 30 par solbriller der var trådt i stykker

Omkring 30 par solbriller der var trådt i stykker

 

Alt i skrammel og dårlige dufte møde os...da vi endelig fik bilen op...alle låse banket i stykker og splittet ad

Alt i skrammel og dårlige dufte møde os…da vi endelig fik bilen op…alle låse banket i stykker og splittet ad

 

Her er bare noget af det vi måtte have ud af bilen..før vi kan begynde at finde ud af om der er stadig er en bil inde under :(

Her er bare noget af det vi måtte have ud af bilen..før vi kan begynde at finde ud af om der er stadig er en bil inde under :(

SKER DAGLIGT

Vi er ikke de eneste der oplever denne totale mangel på respekt for andres ting. Brugt som tyve bil…..værktøjet omhandlede tovværk, vinkelsliber, skruetrækkere, koben i flere varianter, pandelygter, benzindunke, tonsvis af lightere, simkort i flere varianter, papirer på andre folks biler…sikkert også stjålne. Det underlige er at de bare har kørt uhæmmet rundt i den med pladerne på…..de må da vide bilen bliver efterlyst!!!! Fælden klappede jo så også brat i går.!!!!!!!

…….men hvad sker der så. Ikke en skid!!!!! Far, der på så gammel en bil kun har en ansvarsforsikring, dækker intet! – Tyvene bliver anholdt……i hvad…..max et døgn. De bliver ikke stillet til ansvar for bilen…..de har ingen penge. Det kan oven i købet være at de for sociale ydelser i landet her så vi kan sørge for at de kan fortsætte deres besynderlige levevej.

JA, – jeg hidser mig vildt meget op over en lille dum bil…….men det er princippet, – det er kulturen, – det er ligegyldigheden – og det er det faktum, – at jeg er blevet RACIST!!!!!!!! Og det er de fremmede sgu selv skyld i! – Jeg kommer ALDRIG til at accepterer deres opførelse og indtrængen i vores land, vores arbejdspladser og alt det de får hældt i nakken på grund af vores slatne udlændinge politik…….!

…..og nu må Gittemor hellere holde kaje inden hun får sagt for meget.

Hvil i fred lille POLO…..det var synd du skulle have sådan en medfart på dine gamle dage :)

 

 

 

 

 

One Response

  1. Sonja sørensen siger:

    Osse mit p.. er i kog. Knuzzzz.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top