Hvem bestemmer egentlig i mit lille hus?

Det er ikke så lidt man sådan skal finde sig i!

For tiden haster jeg med at få malet hele kolonihave huset – både det grønne og alt det hvide vi har omkring det – lidt af et arbejde….især når man konstant bliver skældt ud over at man laver noget!

bonbon 003

Under teressen mangler jeg så nu kun alt det oppe under taget….og hold da fest hvor er der mange pinde – og nej hvor det trænger. Nu er det så bare sådan, at Hr og Fru PIP, er flyttet ind i det lille fuglehus og bygger rede på fuld skrue i disse dage.  Fuglekassen sidder lige inde under tag toppen, de skal jo helst være i læ de små pus……men det er altså der jeg skal male!! Som i kan se trænger det!

bonbon 002

Hver eneste gang jeg nærmer mig skræpper de op. De skælder ud så jeg aldrig har hørt magen……jeg må bare ikke være der. Man vil jo heller ikke skræmme dem og forhindre at de bygger…..men det er altså ret bøvlet. Jeg mener, – de bor gratis til leje og med kost i form af fugle kugler hængt op lige uden for redekassen….kan de så forlange mere??

bonbon 001

Så sidder de her i busken overfor op skælder og smælder…..skiderikker!!!  Men det er nu også lidt hyggeligt – og vi tror faktisk, at det er det samme par der boede der sidste år…så helt skræmt kan de da ikke være blevet :) – Det bliver en 7 års plan med det malearbejde!

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top