Hvad ved kvinder om elektronik…

…ikke meget, – men vi ved noget om at forhandle rabatter :)

Midt i den ugentlige rengøring, begyndte den åndsvage støvsuger igen at sige besynderlige lyde. Det har den gjort tiltagende gennem en tid, ligesom den også var noget varm omkring ledningen. Nå ja, – selvfølgelig bliver den varm tænkte jeg, det bliver jeg sgu også når jeg støvsuger….og slog det lidt hen.

Men i dag nøjedes den ikke med at blive varm – den lugtede direkte brændt og jeg fik et knald over fingrene..SÅ tror jeg da nok lige at jeg fik respekt for dyret!!!! Midt i rengøringen….det dutter ikke, afsted jeg tog mod Elgiganten. En husmor kan ikke undvære en støvsuger. Selvom jeg ikke lige synes økonomien var til den slags udsving, så måtte jeg jo til lommerne.

Den flinke mand i Elgiganten førte mig elegant forbi en lille smart, sort sag det stod til 699 kr. Se det var en økonomi der tiltalte den lille husmor på dagpenge……men nææææ, lille frue, det ville være en dårlig investering! – Hm, nå (så var jeg godt klar over at jeg skulle igennem salgs talen han lige havde været på kursus i).

Det endte selvfølgelig med, at han overbeviste mig om, at Siemens dyret til 1699 kr. var testvinder, super duper allergi venlig, økonomisk, lydsvag og jeg skal komme efter dig. I bund og grund tænker jeg faktisk ikke over alle disse ting, – en støvsuger er vel for pokker en støvsuger?!

 

Det nye dyr!

Det nye dyr!

MEN SÅ VAR DET MIN TUR…..Hør lige her Hr. Salgsassistent, – jeg forklarede dig, at jeg ikke skulle have nogen dyr model, – at jeg er i en akut ØV situation og så vil du sælge mig en til 1699 kr – det må du kunne gøre bedre!!! – arghhh det var billigt, mente han!!! – “Muligvis, men nu trasker jeg lige lidt omkring, så må du tage fat i lommeregneren igen”. Jeg fjumsede lidt omkring og vendte tilbage lidt efter. 1499 kr. sagde han, helt glad i låget! -” Arghhhh, nu går jeg lige en lille tur mere og så graver du lidt dybere”. Denne gang kom han selv efter mig og sagde endnu mere glad i låget “1399 kr!! Jeg synes egentlig det begyndte at være helt sjovt – så jeg testede lige mine evner endnu en gang. “Hvad koster så støvsugerposerne til sådan en sag?” – 159 kr for 4 stk! – Nu synes jeg jo generelt at støvsugerposer er hamrende dyre, så dem ville jeg have med.

“Godt så – 1399 og en pakke poser – så tager jeg den med på stedet!” – TOP!!!

 

Så hjemad – pakke ud og ned i kassen, som var det en kiste, røg den gamle afbrændte Miele og ud til storskrald! Jeg klippede ledningen af, jeg ved at den slags forsvinder fra storskrald bunken i løber af 2 minutter – og dem der tager den ville alligevel ikke kunne læse en evt. seddel med at “støvsugeren er i udu” – de er nemlig ikke lige her fra byen :)

 

Goodbye Miele - Hello Siemens

Goodbye Miele – Hello Siemens

EFTERTANKER

….jeg er nu stadig forundret over, at jeg på 5 minutter kunne forhandle mig til et nedslag på 300 kr. + en pakke poser til 159 kr. Det er ikke første gang at jeg erfarer, at man faktisk ret let kan forhandle rabatter i Elgiganten, – ret store rabatter faktisk. Men så tænker man jo lidt over om ikke alle deres priser generelt er sat efter dette – så de “dumme” der ikke forhandler rabatterne, betale for den rabat vi andre får.

HUSK DET NU….prøv at forhandle pris hvis du går i Elgiganten!!!!

Har ikke tid mere……jeg skal støvsuge – og har i øvrigt en hel pakke Miele poser til gratis afhentning, såfremt du er ejer af sådan en fætter der ikke er brændt sammen.

poncho 020

Knus Gittemor

 

 

 

One Response

  1. Marlene Høj siger:

    Jeg har også haft god held til at forhandle rabatter i Elgiganten…
    Og ja, støvsugerposer er dyre. Hvorfor begriber jeg ikke!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top