Hvad sker der med “mirakelbarnet Magne”?

Det kan jo ikke nytte noget, at i ikke får en opfølgning på de forskellige historier…..så nu skal i sandelig også have en lille opdatering på vores mirakel-barn Magne.

Det var jo bekendt den mest voldsomme start på livet man kunne tænke sig og det lille nummer var virkelig i livsfarer i flere omgange. det viste sig heldigvis – at den lille fyr var en stædig lille fyr og tænkte ” altså nu er jeg kommet…..så nu knalder jeg neglene i væggen og holder fast” – og det gjorde han.

Gittemor med Magne få timer før han skal hjem

Gittemor med Magne få timer før han skal hjem

Da først det lille nummer – kun ti dage gammel endelig kom hjem er det gået hastigt fremad. Hans mor har haft dejlig meget mælk og han guffer i sig. Som alle andre helt normale børn har han en fest om natten og vågen om dagen, haha – men det kan vist kun sorterer under sundhedstegn. Trods operationer, sonder, dræn etc. er den lille fyr sluppet helt uden mén og er lige om lidt faktisk 2 måneder gammel og vejer lige knap 6 kilo. Der er masser af smil og småpludder og alt er godt.

 

Faster Gittemor får heldigvis jævnligt små fotos af ham – der er desværre ikke så meget tid til at ses pt. men så er det jo fantastisk at de elektroniske medier kan holde os opdateret.

Nyd lige det lille nummer……der fuldstændig ligner hans mor da hun var samme alder <3

Tit tit fra barnevognen - lille Magne i Gittemors hagesmæk kan jeg se :)

Tit tit fra barnevognen – lille Magne i Gittemors hagesmæk kan jeg se :)

 

Der er ikke noget hyggeligere end at producerer lidt til de små bebser – så her er lille Magne i Gittemors sidst fremsendte strikkeri – “morfar-cardigan”. heldigvis kan han da vokse lidt i den!

17.11 007

 

……og se lige de lille skæve smil :) – Vi har lagt vores bekymringer til side med den lille mand og er nu blot ramt af TOTAL FORELSKELSE……og det er ikke noget jeg har til hensigt at få kureret :)

 

 

 

 

 

One Response

  1. Marlene Høj siger:

    Sikke en dejlig fortælling, du kunne komme med :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top