Hvad man dog skal udsættes for :)

Min veninde Lene, har indført sådan et “Gitte skal luftes” program :) – Hun tiggede og bad mig om at tage med til en Julebazar i Vangede kirke, da hun havde hørt der også var et godt loppemarked. Jeg husker nu mest denne bazar, som et helvede i små nisser i røde acryl sokker og hele kommunes pensionistoptog – og ikke mindst noget jeg kunne risikerer at møde min lille mor til.  Modvilligt sagde jeg ja – og afsted det gik.

Da vi nåede til Hellerupvej – ja, så stod min lille mor ganske rigtigt ved hendes busstoppested – vi stoppede – og vil i tro mig!!!!! Hun var på vej til julebazar, – så lille mor kom med op at køre. – Hyggeligt, jow jow – men jeg  sad også med den der “hvad sagde jeg”-fornemmelse!!!!

Vi ankomer til Vangede kirke – og møder for det første brandkorpset:

 

Næste oplevelse foran indgangen var 15 sækkepibe-skingrende personer i meget ucharmerende kilte, herunder rødmussede og temmeligt behårede ben. Hvem dælen har fundet på at den tradition skulle være smart. Som kvinde bliver jeg altså ikke tændt – og hold nu op en skrækkelig larm!!

Loppemarkedet var et helvede. Folk stod som sild i tønde. Lene er ret irriterende (altså på den gode måde) – men hun kan spotte de gode ting på lang afstand, længe før jeg overhovedet har fået tørret duggen af brillerne. Så hun hjembragte selvfølgelig 2 poser med holmegård ting, sølv skåle og ikke mindst en gevir – altså dem man kan købe for KASSEN lige nu…….men Lene gav selvfølgelig KUN en 50,-!

 

Jeg fandt selvfølgelig, sammen med lillemor, hallen med alle de lede hjemmestrikkede nisser og hejs ingen gider eje. Her var en bod hvor jeg støttede foretagene med lidt håndører. Og SÅ VANDT JEG……en stavblender!!!!! Yeahhhh

 

Efter en kaffetår – blev lillemor kørt hjem igen, og Lene og jeg fortsatte for at få lidt brunch. Så jeg skal sandelig da love for, at Gittemor har fået en på opleveren denne lørdag.

Nu er jeg på vej til middag hos gode venner……det glæder jeg mig til!!!

 

Kan i have en god weekend!!!

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top