Hvad dælen render hende Gitte rundt og laver?

Ja, det spørger jeg faktisk også mig selv om……Jeg er gået i jule-produktions-hi!!! Har lige lovet at lave en masse julepynt til en – og det har taget lidt overhånd :) – Min søn lever i en rod uden lige med Gittemors dims OVERALT – tyl, knapper, fjer, lim, glimmer, karton – ja, det er faktisk et bedre fritidshjem. Hvis man undrer sig over hvorfor man er single – kunne det måske være, fordi ens hjem ser således ud?

 

Det er længe siden vi spiste her :)

Nå, så har jeg også lidt computer/foto problemer pt. – ved ikke lige hvad der sker, men ville ellers gerne have vist jer noget af det pæne, der kommer ud af alt det her rod. Jeg må finde en der kan hjælpe mig……så så vender jeg frygteligt tilbage med “dims”.

Kan i have en god aften

Knus Gittemor

 

 

One Response

  1. Bibi siger:

    Du har en pointe: Der er godt nok ikke meget plads til noget mand midt i det der, søde du ;-)
    Men hvor er jeg misundelig over, at du er så kreativ!
    Skal vi drikke et glas gløgg engang i december?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top