Husker du din sidste skoledag??

Åh ja,  jeg husker den ganske tydeligt. Den dag min klasse afsluttede 10. klasse på Hellerup Skole. Jeg følte dengang, at de 10 år var gået så langsomt, at man var blevet enormt “voksen”, at man kunne erobre hele verden – og så skulle der festes!!!

I morgen er det så min “lille” dreng – som jeg lige har sendt afsted i børnehaveklasse med sin fine skoletaske, der skal fejrer sidste skoledag sammen med sine kammerater og afslutte 9. klasse.

 

Louie starter børnehaveklassen i 2002

 
Her til aften lægges der planer med vennerne, om hvad de skal klædes ud i. Tror de har gang i en dåse tan-spray – og håber at de er klar over at de kommer til at se temmelig sjove ud i rigtig mange dage herefter :) – Der er købt karameller og vandballonner og aftenens fest har der været lagt op til i måneder – dertil det ny indkøbte jakkesæt. Ak ja – bare ikke dagen drukner i regn for de unge mennnesker. Det er jo ikke just en dag man kan lave om!!
 
 
Da jeg sluttede 10. klasse fik vi taget dette billede – ved ikke lige hvad temaet var for vores udklædning, – andet end vi så underlige ud og havde kasket på alle sammen.
 
 

10. klasse – 1976 – Hellerup skole – jeg sidder i midten med blå kasket

 
 
 
Vi spillede fodboldkamp med lærerne – og her er jeg faktisk fotograferet under kamp med ryggen til – sammen med vores lærer……. kan du kende ham??? – Ja, den er god nok, det er Bengt Burg – længe før radio og Lykkehjulet :)
 
 
 
God fest til 9H……og held og lykke med eksamen alle sammen!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top