Husk også at passe på dit hår i sommeren

 

Ligesom vi skal passe på og beskytte vores hud mod solens skrappe stråler, er det også vigtigt at du passer på dit hår og hovedbund. Det er ikke så svært, bare du følger nogle enkle tips…..Dove hjælper på vej med deres lækre og gennem testede produkter og gode råd.

 

hår i sol

I slutningen af sidste uge, modtog jeg et fantastisk tilbud fra Dove, som gerne ville sætte focus på netop emnet, at vi skal passe på vores hår i den stærke sol. I den forbindelse vil de gerne tilbyde mine læsere på Gittemor.dk, at i kan vinde et helt års forbrug af deres skønne hårprodukter – men den konkurrence vender vi lige tilbage til senere.

 

GODE RÅD TIL PLEJE AF DIT HÅR I SOLEN

Sol, saltvand og/eller klorvand er noget der virkeligt skader det skandinaviske hår. Det er vigtigt at håret bliver beskyttet og får fugt, uanset hvilken hårtype du har. 3 gode råd fra Dove er med til, at du kan passe på dit sommerhår:

 

1. HÅRKUR

Brug en god hårkur én gang om ugen. Hårkuren plejer, genopbygger og giver den nødvendige fugt til dit hår.

2. SOLCREME

Brug en almindelig solcreme i hårspidserne. Massér lidt solcreme ind i spidserne når du er på stranden så de ikke bliver udtørret i sommervarmen. Den faktor din solcreme har, virker ikke kun som beskyttelse af huden, men også håret!

3.KØLIGT VAND

Når du har vasker dit hår – og brugt en conditioner, så afslut med at skylle dit hår igennem i køligt vand. Det forsegler skællaget og efterlader dit hår ekstra glansfyldt.

…….når det så er sagt, så vil Gittemor også gerne indsparke en fodnote omkring beskyttelse.

Jeg er selv temmelig tyndhåret og mit hår bliver noget underligt hø hvis det er for meget i solen , og min hovedbund bliver sart og solskoldet- uanset hvad jeg beskytter med…..så skaf dig en god sommerhat…..vi kvinder burde gå meget mere med hat, haha. Hvis du sidder eller går meget i solen, havearbejde etc. så ER det altså en rigtig god ide at tage en hat på med en god skygge.

 

solcreme

 

DOVE PRODUKTERNE

I februar lancerede Dove 2 hårserier på det danske marked. De blev rigtig godt modtaget og står nu på hylderne i supermarkederne til den den lempelige pris af 49,95 pr. enhed – og kun 59,95 for hårkuren – for 250 ml.

Dove Oxygen Moisture-serien omfatter shampoo, conditioner og hårkur, der er beriget med en innovativ oxygen-formular, der er specielt udviklet til det fine, nordiske og skandinaviske hår. Oxygen-formular tilfører håret et volumeboost. Samtidig har serien fugtgivende ingredienser. Du  får et hår med lethed, volume og glans med denne serie.

 

slut maj 2015 040

 

Dove Pure Care Dry Oil-serien – er til gengæld udviklet til dig med let krus eller krøllet hår – samt til tørt og skadet hår. Denne serie er rig på naturlige ingredienser som macademia-og kokosolier. Olierne tynger ikke håret, men trænger dybt ind i hårstrået og genopbygger balancen, plejer og blødgør. Dit hår efterlades skinnende og glansfuldt.

 

slut maj 2015 039

Produkterne indeholder 250 ml, kuren dog 200 ml – og er enormt drøje i brug. De forhandles i Matas, Dansk Supermarked og alle førende dagligvarebutikker.

 

TILBAGE TIL SOMMER KONKURRENCEN

….lige om lidt….lægger jeg en fantastisk konkurrence op i samarbejde med Dove.

her kan du vinde et helt års forbrug af Dove produkterne – begge serierne!!!!!!!

Det betyder ikke mindre en en kasse med 60 produkter til en samlet værdi af hele 3.120 kr. Da Dove har en fantastisk drøjhed, har du med garanti shampoo/kur/conditioner til mere end et år til både dig og familien…..så jeg vil da nok liiiige være klar ved computeren og Gittemors blog her i eftermiddag.

Så meget fylder et års forbrug af Dove

Så meget fylder et års forbrug af Dove

 

og udpakket ser det sådan ud!

og udpakket ser det sådan ud!

 

Gittemor er klar både med Dove, hat, briller og paraply.....kom an sommer!

Gittemor er klar både med Dove, hat, briller og paraply…..kom an sommer!

 

Kærligst

Gittemor

 

(sponseret)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top