Hurtige hindbær fiduser på en feriedag

Efterårsferien kalder på hygge og selvfølgelig også en lille kage ind imellem. Her er et bud på en hurtig kage som ungerne elsker

Gittemors hindbær fiduser

Gittemors hindbær fiduser

En færdigkøbt butterdejsplade åbnes og skæres i små firkanter, trekanter eller hvad form du du føler for. Læg dem på bagepapir og stik et par gange i overfladen med en gaffel, da de ellers bliver for høje.

De gamle fotos  Gitte og børn 018

Bag dem ved 200 grader til de er gyldne og høje, – hold øje med dem, processen sker lige pludseligt :)

 

De gamle fotos  Gitte og børn 019

Lad dem køle af – og flæg dem. Herefter kommes lidt glasur eller smeltet chokolade på låget – evt. drysset med lidt, som her, tørret hindbær.

 

De gamle fotos  Gitte og børn 024

Pisk flødeskum og heri blandes evt. mosede hindbær med lidt florsukker, til de får den sødme der passer dig bedst.

Læg en god klat imellem kagerne og server!

 

De gamle fotos  Gitte og børn 025

 

Velbekomme – det er ikke ualmindeligt at ungerne spiser både 2 og 3, da de faktisk er ret lette og let fordøjelige.

 

De gamle fotos  Gitte og børn 026

God fornøjelse

Gittemor

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top