HOV…så forsvandt sukkertrangen!

Arghhh, kan det nu passe….sukkertrang forsvinder da ikke bare sådan lige. Når noget er godt er det altid en kamp at skulle holde op…..eller hvad?

Det er ikke nogen hemmelighed, at når det kommer til goder af alle slags, så har jeg en rygrad som en kop kakaomælk, hvis jeg skal afholde mig fra det. Kroppen skriger på de ting den ikke må få. Hamrende uretfærdigt egentlig, at alt det der er godt, i virkeligheden ikke er spor sundt. Det gælder søde sager, røg, vin, flødesovse etc. etc. – Jeg elsker det hele…..vil næsten påstå at det er ren livskvalitet….i alt fald oppe mellem ørene, for nede i kroppen er det jo noget værre lort….ved det godt….men det ER ikke retfærdigt!

EN LILLE ARMBÅND GJORDE FORSKELEN

Ja, du tror nok det er løgn….eller at jeg har fået millioner for at udtale mig positivt om dette, – men det har jeg ikke……Jeg er bare overrasket og forundret…for jeg troede faktisk ikke på det….overhovedet. Jeg er frygtelig skeptisk overfor lette løsninger på store problemer…så, selvfølgelig kan et armbånd i silikone da ikke fjerne min sukkertrang!! – Øh jo!!

 

Lille let sag i silicone som er fyldt med Himalayasalt med frekvenser.

Lille let sag i silikone som er fyldt med Himalayasalt med frekvenser.

Armbåndet af silikone, er fyldt med Himalayasalt med frekvenser…..og nu spørger du nok, lige som jeg, hvordan stopper man “frekvenser” ind i den salt? – Jeg aner det ikke…det er også fuldstændig ligemeget, bare det virker.

 

slut feb 015

Jeg blev præsenteret for dette armbånd forleden dag da jeg var til behandling for mit piskesmæld (det kan du så høre om en anden dag) – Fik mig selv overtalt til at være positiv og på med “ja-hatten”. Skade kan det jo ikke. Nu er jeg lige igennem noget rygestop halløj pt. – og skal sand for dyden da lige sige, at det ikke hjælper på trangen til søde sager jo…..så tidspunktet var nok meget godt til forsøg.

VIRKEDE LIGE PLUDSELIGT

Om aftenen foran fjernsynet, virkede det armbånd altså overhovedet ikke. Skålen med slik under borden blev hurtigt fortæret – synes nærmest det smagte bedre end nogensinde. HA tænkte jeg, – fis og fidus…det virker jo ikke.

Næste morgen var min første oplevelse, at jeg ikke havde trang til min morgenjuice som jeg plejede og tog vand med citron. Sådan gik det lidt hen over hele dagen….jeg havde ikke lyst til det søde. Om aftenen havde jeg ikke trang til slik, kager etc. som jeg plejer……og det er virkelig sådan. – at trangen bare er væk – og det har den været lige siden ….nu en lille uge!

LÆSER IKKE BRUGSANVISNINGER ORDENTLIGT

…og havde jeg gjort det, – ville jeg have læst, at sukkertrangen kortvarigt øges …hvilket er gode tegn på at sukkertrangen er på vej væk. Det forklarede jo den “voldtægt” på slikskålen den første aften.

Jeg er meget forundret….og glæder mig nu til at se, hvor længe dette armbånd virker.

 

KORTE FACTS

Armbåndet forventes at virke i 3 uger til 1 måned, – lidt afhængig af din kost. – Noget med hvor meget de frekvenser i saltet skal arbejde. Men, når effekten holder op, kan du hoppe på et nyt armbånd. Det er ikke meningen at du skal have armbånd på i flere måneder, – men sukkertrangen tager lidt tid at få ud af systemet…..fuldstændigt som andre laster. Når du er afgiftet, skulle du gerne kunne klare dig uden.

Armbåndet koster 199 kr. – og fås i størrelserne: XXS til XXL…man kan altså også hjælpe børn med overvægt med disse – tænker jeg. Du behøver jo ikke at fortælle dem om hvad armbåndet gør….bare fortælle det er sejt. – Og så observere om ikke de går knapt så kækt til kager og slik!

nye 021

 

Armbåndet købes over nettet på dette link:

http://maykavital.com/

 

Jeg har et problem med links her på bloggen SORRY…..Men ellers tast lige selv: Maykavital.com

 

JEG AFVENTER….

…hvornår der kan fås armbånd der fjerner trangen til alkohol, rygning, sovs, etc. uden der er giftstoffer i. Det er den nemmeste afvænning jeg til dato har prøvet.

MEN……selvfølgelig kan du da overtale dig selv til at æde en kage…..du har bare ikke trangen. Lidt ligesom når du er holdt op med at ryge….jeg kunne da sagtens tænde en smøg….men jeg har ikke trangen. En ædru alkoholiker kan da sagtens have lyst til sprut….men trangen er overvundet og smerten for stor, etc. etc.

En ting er trang…..noget andet er vane……vanen findes der vist ikke nogen kur imod, andet end LAD VÆRE!!!

God fornøjelse…..hvis du skulle føle dig overbevist. Du er velkommen til at stille mig spørgsmål under kommentarer hvis der er mere du vil vide om mine erfaringer :)

Gittemor

 

 

 

 

 

 

5 Responses

 1. Trille siger:

  det lyder jo næsten for godt til st være sandt. Men når Gittemor mener det virker, så
  tør jeg blindt hoppe på at prøve det.
  God weekend

 2. Melene Johnson siger:

  Jeg købte også sådan et armbånd på Livstilsmessen i København i efteråret. Tog det på og det virkede.
  Efter nogen tid aftager virkningen. En bekendt havde også købt et. Det virkede overhovedet ikke for hende, så jeg fik det, tog det på og min gamle sukkertrang kom igen – ikke godt.
  Nu har min sukker trang aldrig været overvældende og daglig, men ind imellem er den der. Derfor købte jeg armbåndet, for at komme af med, det der ind imellem. Det er den så igen..

  Har andre oplevet noget lignende..

  • gittemor siger:

   Hej Melene, – Ja, sådan er det jo nok, – nogen virker det bedre på end andre……jeg er spatid i en “observerende fase” – har blot haft der 1½ uge…..og har så haft tabt det og måtte købe et nyt…..så jeg kan ikke helt tale med om andet end mine egne erfaringer. Men nogen effekt har du da haft, læser jeg mellem linjerne :)

 3. a siger:

  Er dette et sponsorat? :-)

  • gittemor siger:

   Hej Astrid…..NEJ…det er ikke et sponsorat. Hvis jeg skriver om noget der er sponseret så vil jeg ALTID skrive det nederst under indslaget.
   Dette armbånd stødte jeg på et sted hvor jeg var til behandling……og har købt det. Men – når jeg begejstres over noget, så skriver jeg om det så også andre kan få en god oplevelse…..lige som jeg dæleme også skriver, hvis der er noget jeg ikke bryder mig om, haha.
   KH Gittemor

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top