Hjælp mig med at forstå en dum drøm!

I grunden tror jeg at jeg drømmer ret ofte. Ofte tænker jeg, at jeg hellere lige må skrive nogle af dem ned, men så er de alligevel glemt inden jeg er vågen nok til at fatte pennen. I nat havde jeg dog en der var helt hen i vejret og den har sjovt nok hængt ved mig det meste af dagen

 

images

Jeg tror dog ikke denne gang på Walt Disneys ordsprog “ If you can dream it, you can do it”....eller rettere det håber jeg da ikke, for det var da en underlig oplevelse…..prøv selv at dømme:

 

“Jeg har anskaffet mig en lille hvid bil (tror det er en lille bitte Fiat), det er en gammel model der nærmer sig veteranbil racen. Jeg har fået et nyt job registrerer jeg, og af en eller anden besynderlig årsag er det på Bornholm. Jeg kører ud af Lyngbyvejen for at komme ombord på færgen til Bornholm…hvilket vist geografisk allerede her er helt ude i hampen…..og i øvrigt har jeg aldrig været på Bornholm! – Nå, anyway….jeg kører ad Lyngbyvejen og omkring Hans Knudsens Plads stopper vejen brat i et færgeleje. Der er færgen!!!!. Jeg skal til at køre om bord, da bilen pludselig ikke vil starte….nu regner det også, meget! Ud af det blå kommer der en skøn, lækker mand løbene i en beige cottencoat og kaster sig ind i bilen, hvorefter han får den startet…..han forsvinder igen og jeg kører om bord. ……og så stopper drømmen……jeg skal tisse!

Det er sket før, og oftest kan jeg gå tilbage i sengen og drømme videre….men ikke her og denne gang var det VIRKELIG irriterende for der er hverken hoved eller hale i denne drøm.

 

færge

BEHØVER EN DRØM AT HAVE EN BETYDNING

…i hope not! Altså fint nok at jeg fik et job…..det fylder jo meget i min underbevisthed da jeg er ledig – så det kan jeg godt forholde mig til. Men hvorfor Bornholm? – jeg har aldrig været der….mon det er Bornholm der kalder på mig? At “den” ikke kan forstå jeg ikke har besøgt den? Hvorfor skulle jeg dog anskaffe mig en så lille bitte bil?? Hvorfor er færgelejet pludselig placeret midt på Lyngbyvejen….og hvorfor forsvandt den skide lækre mand lige midt i regnen???

 

Jeg har nu Googlet alverdens drømmetydninger – og det her giver ingen mening…det nærmeste jeg kommer er noget med bil. “At køre i bil er noget med at bevæge sig fremad” – det giver mening, men betyder lille bitte bil, så fremad i meget bitte bitte små steps? – Og hvorfor regner det og hvorfor giver det ingen mening overhovedet?

Det største issue her til aften er, – hvorfor har den åndsvage drøm forfulgt mig hele dagen….og kan jeg drømme videre i nat?

JEG HØRER GERNE GODE FORKLARINGER

Hvis du har nogle fornuftige indspark til denne drøm, – eller ved noget om det så kom glad med dine betragtninger. Jeg er stadig i vildrede.

Kom jeg nogensinde til Bornholm?

Hvad var det mon for et job?

Ville bilen starte igen på den anden side af vandet?

Finder jeg nogen sinde den lækre mand igen?

Er Lyngbyvejen blevet normal igen?

 

fotos 009

Help me!!

Knus Gittemor

 

3 Responses

  1. Sonja Sørensen siger:

    Fyren er Colombo……:-) knus fra Penne.

  2. Marlene Høj siger:

    Det regnede, fordi du skulle på toilet :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top