Hedder det “rydde op” eller “rode op”?

Hmmm – Gittemor har ferie – og det kan jeg faktisk ikke rigtig finde ud af !!! – Diskuterer med mig selv, hvad sådan en “rigtig” ferie egentlig skal bruges til og kommer vældig meget op at diskuterer med “praktiske Gitte”, “dovne Gitte” og “fattige Gitte”!!!!

Jeg lider normalt ikke af udrejse længsel, det har jeg faktisk aldrig gjort – og da jeg ikke har vildt mange penge, – ja så er begrebet “at rejse” ligesom udebatteret! – “Dovne Gitte” lagde kraftigt ud i går, med 6 afsnit i streg af “Ugly Betty” – sjov lille serie og Zulu mener man ligeså godt kan få hele serien i een lang genudsendelse…….det gjorde jeg så, og havde dermed den mest inaktive feriedag formøblet – og bonus var ENORMT DÅRLÌG SAMVITTIGHED!

Mandag morgen…..NU kom “praktiske Gitte” efter mig – på med de usexede, gråmelerede rengørings-joggingbukser op med ærmerne og i gang. Mit køkken har SKREGET på mig i flere uger – ad hvor bliver køkkenskabe, vægge etc. fedtede med tiden.

 

Køkken i genopbygning!

 
Nu er klokken lidt over 11:00 – vinduerne sæbet af og pudset, flere vægge vasket ned, smadret lidt porcelæn der stod i vejen, drukket lidt kaffe – og er nu begyndt at kede mig bravt! – Dumt tidspunkt at kede sig, når man nu har taget hele gearet frem. Kigger mig lidt omkring og konstaterer at der faktisk er påbegyndte “rydde op” projekter i gang flere steder i huset – bare ikke sådan færdige agtigt :)
 

Vildfaret "krea-hjørne" i stuen!

 

Strygetøjet snerrer også af mig

 
Så er det jeg begynder at filosoferer over begrebet “at rydde op” – hmmm. – Synes faktisk at her mest af alt, ligner et hus hvor der bliver “rodet op”. Jeg KAN vel næppe være den eneste der er kommet på de tanker?
 
Ja, så fik jeg et lille frikvarter her på bloggen – med verdens, med garanti mest interessante indlæg :) – Jeg må videre, spand og klud venter. “Ferie, ferie, ferie….syng en glad melodi…tra la la la lala :)
 
 

2 Responses

  1. Bibi siger:

    Så fik jeg da lige totalt dårlig samvittighed over at have været “dovne” Bibi HELE min ferie… ;-)

    • gittemor siger:

      Bibimus – det skal du skam ikke – her ligner stadig noget der er løgn – omend køkkenet skinner. Nu har jeg forbudt alle at bruge køkkenet – set det kom til at blive beskidt igen:)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top