HAR LIGE EN DEL AT PRALE AF

DER ER MEGET AT PRALE AF

Sommeren går lidt på held – og nu hvor hverdagen er ved at rulle ind over mig, sidder jeg med et skævt smil og opdaterer i mit stille sind. Der er faktisk sket mange skønne ting over sommeren – og flere ting jeg helt ublu vil prale af :)

 

Gitte juli 017

 

Det der Fitness-halløj, holder jeg skam stadig fast i – er godt nok forundret over, hvor langsomt det går. hvis jeg ikke passer gevaldigt på, får jeg simpelthen afregning ved kasse 1 både i ryg og nakke. Så laaaaaangsomt fremad – og nej, der er stadig ikke kommer vægt på maskinerne. Jeg går dog langt bedre – og længere og der er flere gentagelser på øvelserne. Jeg synes (beklager) stadig at det er rædselsfuldt og det er stadig ikke blevet en nydelse – men SO WHAT….jeg gør det – OG DET ER JEG STOLT AF!!!!

 

juli 13 021

Jeg har vundet præmien i kolonihaveforeningen for flotteste have i vores forening. Okay – ret skal være ret, mine forældre har en meeeeeeget lang pegefinger med i spillet. Det er dem der nusser en del om blomsterne og det er fra dem jeg har alt min viden om den slags. På søndag skal vi så til præmieoverrækkelse – så får vi nok et eller andet grimt fad med en inskription i og 500,- kr. Men det er jo ikke det der tæller – det der betyder noget er AT VI VANDT – og DET ER JEG STOLT AF!!!

privat 11.5.13 041

Mit andet bulderbarn – barnebarnet Sebastian starter skolen med 0 klasse i morgen. Jeg fatter ikke hvor tiden bliver af. har selvfølgelig meddelt jobbet at jeg møder senere, for en mormor SKAL stå ved flagstangen og fotograferer når han indtræder skolelivet med det nye tornyster på ryggen. JEG ER SÅ STOLT AF MINE BØRNEBØRN.

 

Louie 9. august 043 - Kopi

Så fik jeg lov til at lege knaldfotograf på min dejlige søn. Jeg forstår faktisk ikke, at Hollywood ikke har hentet ham for længe siden. Ved godt at man som mor altid synes ens unger er guddommelige -”hver so sine grise” – men lige her er jeg altså kold som jordbæris – MIN SØN ER SKIDE LÆKKER!!!!!

 

Så er jeg vist færdig med at prale sådan lige for nu – jeg skal have ryddet op i kælderen. Det store, fantastiske LOPPEMARKED på Annasvej, Bengtasvej, Edlevej, Sigridsvej bliver afholdt på lørdag kl. 10 til 14. Så er der dømt udsalg foran Gittemors matrikel. Vi skal nemlig have indlagt fjernvarme – så nu skal kælderen tømmes………og der er meget godt at hente!

SES VI????

 

Knus Gittemor

 

 

6 Responses

 1. Charlotte siger:

  Gitte – du har helt afgjort grund til at prale. Du har nogle fantastiske børn og børnebørn – du har et rigt og dejligt familie liv, som mange vil misunde dig og ja, her nede på Stevns synes vi også, at din søn er skide lækker, faktisk synes vi han ligner James Dean :-) )

  Knus

  • gittemor siger:

   Tak Charlotte – hæ, min mor nævnte også James Dean da hun så foto. Da jeg fortalte det til Louie, sagde han naturligvis (man er jo kun 16) – Hvem fanden er James Dean :)
   Knusere Gitte

 2. Pia Hansen siger:

  ihhh hvor er det skønt at høre om dine pral, fortsæt endelig med det, det er sundt og dejligt <3 og så må man gerne prale når man har noget at have det i som du har :-)

  mht træning, huske at ros dig selv hver gang du går op og træner og selv om det er hårdt og lysten ikke er der, så er det en styrke når man overvinder det, det kommer en dag, hvor du ikke vil undvære det for noget i verden og hvor er det vigtig for dig at træne, for ellers føler du dig snyt, jeg taler af erfaring, da jeg for ca ti år siden startede med at træne og havde det som du har det nu, men som tiden gik fik jeg mere og mere blod på tanden og efterhånden blev det et must – i næsten 3 år var jeg oppe at træne hver dag dog minus søndag….. men desværre røg jeg på hospitalet først med en sprungen blindtarm og dernæst en galleblære der var meget syg og som skulle operers væk, begge operationer på under 1½ år hvilket gjorde at jeg ikke kom i gang igen, øv øv øv men nu er jeg også selv lige begyndt igen, og jeg syntes det er mega hårdt, men jeg er nød til det for helbredet skyld så jeg krydser fingere for at jeg kommer til at blive lige så bidt af det som jeg var dengang……………….. for helt ærligt så handler det ikke om hvor meget man kan med det at man for rørt sig 2 – 3 gange om ugen og hver gang er en sejr :-)

  held og lykke med din træning, du for mine varmeste tanker og mit store smil og ønsker dig al mulig held og lykke – jeg lover dig du bliver glad for det i længden :-)

  Knus fra Pia

  • gittemor siger:

   Sødeste Pia -
   anede da ikke at du sådan havde døjet med helbredet. Det gør mig ondt, men godt du er i gang igen :) Tak for ros….jeg hænger i og håber det en eller anden dag også bliver sjovt :)
   Knus Gittemor

 3. Susanne siger:

  Når man giver den gas i motionscenteret har man da i den grad ret til at prale. Sejt, tænker jeg. Og ja – ham sønnen er lidt af en fætter lækker. Naturligvis ikke så køn som mine sønner, men sådan må det være :-)
  Jeg kom tilfældigvis forbi her, og fandt dit indlæg underholdende og inspirerende. For er der noget, jeg trænger til, så er det vidst også noget med motion og træning for ryg og nakke. Jeg tror, at jeg kikker tilbage her en anden dag.

  • gittemor siger:

   Hej Susanne,
   Tak for dit søde svar – og JA selvfølgelig synes vi da at vores egne poder er de lækreste, sådan SKAL de være :) Hyggeligt du kom forbi – og gør det endeligt igen :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top