HAR DU LÆST DIT “HORROR”-SKOP FOR 2014?

 

29.12 privat 021

Ved årsskiftet sker det skønne, at ugeblade og magasiner udkommer med deres årshoroskoper – og lad nu bare være……du skimmer dem også, hvad enten du vil være ved det eller ej. Jeg skimmer ikke – jeg kaster mig frådende over dem, for er der noget skønnere, end at få en lille ”fornemmer” af, hvordan året ligger foran en – med kærlighed, job, økonomi og så det løse.

I ÅR ER DET GÅET HELT, HELT GALT

Prøv lige at høre her, – der er INGEN blade i år, der har bare tilnærmelsesvis de samme meninger om hvordan mit år bliver. Det er dog, tænker jeg, – de samme stjerner de kigger på. Der må da blandt alle ugeblads astrologer være en form for fællesnævner omkring hvor de finder alle disse besynderlige oplysninger om, hvordan stjernerne bevæger sig. – Men nej, de har i år, alle sammen, valg hver deres nye stjernevrimmel, med et temmelig uens resultat, skal jeg da lige love for.

Kaffen fik jeg HELT galt i halsen ved det første årshoroskop fra ugebladet SØNDAG. Der er ingen ende på alle de rædsler, dårlige vibrationer og ulykker der ville vælte ned over mig – ja og for den sags skyld også min veninde, som jeg læste det sammen med. Med mindre man var født i Tvillingernes tegn, kunne man lige så godt hoppe i havet med det samme. Vi brændte den lille bog – sådan noget griseri ville vi ikke have i huset!

29.12 privat 023

Så kom HENDES VERDEN, – der var enkelte momenter omkring kærligheden i få måneder, hvis jeg altså selv gad arbejde for det – HALLO, der er ikke meget man får foræret længere…..resten var deprimerende og ret ligegyldigt.

FEMINA endte dog med at have det hidtil mest indbydende indhold og viste dog at man kunne få et rimeligt år. Set pr. måned var der altid et af emnerne, job, kærlighed eller økonomi, der skulle arbejdes lidt ekstra med – men dog det bedste horoskop indtil videre, forudsat du også har en heldig ascendant.

 

SÅ KOM MAVEPUSTEREN

B.T – kom i dag med deres Astrolog, – der virkelig rasler med sablerne. Uha da da. Hvis du er født den første – i flere måneder på dette år, – så vælter hele korthuset. Ulykker, økonomien skramler, sygdom, død og ulykke. – Og skulle du være født i disse måneder han nævner i en af de nærmeste dage op til den første – ja så går det faktisk lige så galt. – Det er faktisk lidt af et rædsels år vi går i møde, siger ham her den meget kloge Astrolog fra Astrologhuset – så han må jo vide hvad han taler om og har sikkert sine helt egne stjerner!

 

nu 001

nu 002

nu 003

”Hold nu op Gitte – du hænger dig vel ikke i sådan nogle latterlige horoskoper?” – Njaaaa. Jow, det gør jeg jo så lidt. Jeg hører til den slags mennesker der gerne vil have lidt godt at se frem til….og jeg vil gerne have lidt orden i tingene. Så kan det da ikke nytte noget, at 5 forskellige ugeblade har 5 versioner på hvordan mit horoskop ser ud……og så får man lige et ordentligt gok i nødden af en dum avis til sidst..

Jeg tror jeg brænder resten af bunken også….slipper energien løs, ja jeg gør! Jeg hører fra nu af, til de kvinder der ikke læser horoskoper mere….og tror på dem, det gør jeg i alt fald slet ikke.

Nu har jeg tisset på kaffegrumset fra min seneste Nescafe kapsel og set hvad vej urinen løb (det så jeg en gang i en film man skulle gøre hvis man var klog) – og jeg er nu af den overbevisning, at 2014 bliver MIT år – både når det gælder kærlighed, job og økonomi – NEMLIG!!!!!

 

Kan i alle sammen have et fantastisk Nytår! – Tak for alle jeres besøg på bloggen over det forgangne år – håber at se de fleste af jer her igen. Og HUSK – hold jer fra horoskoperne, med mindre du oser af overskud og selvtillid!

nytår 1

 

Knus

Gittemor

5 Responses

 1. Lene Haumann siger:

  YES!!!
  Godt jeg holder mig til mavefornemmelsen :)

 2. Marlene Høj siger:

  Tak og et godt og lykkebringende nytår til dig også :) Jeg satser på at 2014 slår 2013 med flere banelængder :D

  • gittemor siger:

   Tak Marlene og i lige måde. Tak at du er en af mine trofaste læsere….og ja, lad os satse på at 2014 bliver noget særligt herligt :)

 3. Heidi chabert siger:

  sweetshirt konkurrence:
  Den hedder what ever
  Ønskes i str. L

 4. Vivi Nielsen siger:

  Hej Gittemor
  Godt nytår til dig og tak for din blok jeg glæder mig til at læse nye livsbekræftende ting fra dig, og jeg er også en af de kvinder som ind imellem læser mit horoskoper men vil dog ikke reklamere med det.
  Mvh.
  Vivi N.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top