Har brug for nogle gode råd tøser!!!

Loppemarkeder kan give de mærkeligste ideer. Som nu eksempelvis sidste gang, hvor jeg ganske enkelt ikke kunne stå for disse fine gamle sølv sko for 10 kr :)

diverse 021

 

Og hvad kvindemennesket så med dem…..når hu nu selv bruger en str. 43??? – “Drømme…..og nyde og fantaserer”!!!!!!

Nu har de fået en fin plads under kuplen i vindueskarmen…..herfra kan naboerne nu tænke “Der bor en tosse” – haha. Men de er da fine ikke???

loppe 29 013

 

 

Til gengæld skal jeg bruge lidt inspiration og hjælp fra jer igen…..jeg har nemlig købt denne sjove og gamle ramme. Oprindelig en navnetavle fra en gammel ejendom på Frederiksberg. – Har i nogle gode bud…..min umiddelbare plan var at male den og sætte glas i og så fylde de små ru med billeder, tegninger og andre sjove ting…..sådan en slags mindetavle?? – Men jeg ville frygtelig gerne have nogle gode ideer fra jer derude.

loppe 11.1 016

3 Responses

 1. gitte m zakariasen siger:

  Hvor er den fed :D
  Du kunne også sætte ét stort foto bapå, som så ligesom bliver delt i puslespil? :)
  eller, sætte små citater, gerne egne ind, som talebobler. Gad godt have fundet dén der :)

 2. Marlene Høj siger:

  Fin idé – Det tror jeg også at jeg ville bruge den til, hvis jeg havde fundet den.

 3. Sonja sørensen siger:

  Så, skøn tavle…..dejlig at forandre og udskifte….med forskelligt. Foto, gl.breve, ordsprog. At vove er at MISTE fodfæstet et øjeblik-ikke at vove ,er at miste sig selv. Spændende, håber vi får billede på bloggen hva’ du finder ud af! Det kunne da også være et par ord, fra alle dine trofaste læsere…..jeg starter…Gittemor sød/tøs…elsker din blog. K.Zimsen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top