Grimmer, grimmer flash-back

Jo, – arghhh, jo – jeg er nok lidt kræsen. Arghhhhh, okay – jeg er enormt kræsen – SÅDAN, indrømmet. Men jeg lovede også mig selv som barn, at når jeg blev voksen, ville jeg ikke under nogen omstændigheder putte noget i munden som jeg ikke kunne lide eller havde lyst til. Det har jeg så nogenlunde overholdt de sidste 40 år…..men der er mange der har skævet og kommet med de der opdragene bemærkninger “er du ikke ret kræsen Gitte”! – Jeg gider ikke blive opdraget når jeg er over 50 – så fat det dog!!

Og tror i så ikke lige, at kantinen på mit arbejde, idag brillierede med det mest ulækre (altså set med mine øjne)…….

VARM KÆRNEMÆLKSSUPPE MED ROSINER OG CITRONSKIVER!!!

 

….sådan en suppe der skiller og er grynet – og hvor rosinerne har ligget og suget så længe, at de er ved at sprænges!!!!!!!

Det siger jeg jer – den slags serverede min mor også da jeg var barn, og det var en af grundene til, at jeg lavede den pagt med mig selv – ALDRIG MERE KÆRNEMÆLKSSUPPE!!!!

 

 

 

4 Responses

  1. Bibi siger:

    Åh nej!!! Den havde jeg jo glemt. Fortrængt! Og nu skal jeg igen til at slæbe rundt på minderne om den der grynede suppe. Ufffff… ;-)

  2. Sara siger:

    Ha ha da Sebastian så billedet sagde han puha bvaddr det vil jeg aldrig smage – det ser ulækkert ud. Jeg synes nu ellers ikke det ser slemt ud.

  3. Benedikte Bjerregård Jensen siger:

    Ej den suppe havde jeg da helt glemt ….bringer minder om de år jeg var med på feriekoloni..men jeg kan godt forstående ikke klappede i hænderne da du kom i kantinen i dag…håber du fik sulten stillede på anden måde…knus

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top