GRATIS LUKSUS GLÆDER TIL GITTEMORS LÆSERE I EFTERÅRSFERIEN

ORIGINS GIVER LUKSUS TIL ALLE GITTEMORS

LÆSERE, DU SKAL BLOT MØDE OP!!!!!

 

Det betaler sig at være tro mod sine yndlings-produkter. Det har ALDRIG været en hemmelighed, at jeg er fuldstændig forfalden til dette mærke. Jeg var endda heldig, at få en del af det i fødselsdagsgave i sidste uge af mine skønne unger - det må i lige opdateres på i en andet indlæg meget snart.

ORIGINS har nu tilbudt mig at give alle læsere af Gittemors blog en fantastisk efterårs-ferie gave – du skal blot række ud efter den!!!!!

 

I HELE UGE 42…..kan du henvende dig i Magasin på Kongens Nytorv – eller Magasin i Salling – i Origins stand. Her vil du få en 30 minutters mini-facial. Din hud vil blive gennemgået, renset, nusset og plejet. Du vil få lov at prøve de produkter man finder bedst egnet for netop din hud og blive rådført hvis du har specielle hudproblemer. Slutteligt vil du få lagt en let make-up og også her få vejledning. Da dette er en særlige Gittemor mini facial i uge 42 , vil du også få forskellige prøver med på produkterne. Det hele ganske gratis – ren forkælelse – HELT i Gittemors ånd. SÅ kan du lige lære hvor lækkert det er!!!!!!

Du kan smutte forbi standene, men hvis du vil være helt sikker på at der er en tid lige når det passer dig  uden ventetid- og måske dine veninder du er på bytur med – så ring og bestil tid. :

 

Origins, Magasin i København – tlf. 33 18 20 07

Origins, Magasin Salling – 86 20 71 52.

 

Alt du behøver er at sige: Jeg er læser på Gittemors blog………så ved de skønne piger på standene hvad det handler om!!!!

HUSK, den nye lukkelov giver muligheder for denne oplevelse også sen eftermiddag, aften og lørdag/søndag – så ingen undskyldning hvis du ikke har efterårsferie!!!!!!!

Und dig selv denne lille gave……jeg har prøvet det (flere gange må jeg med skam indrømme) – hver gang får jeg lige et nyt lille fif med hjem…og så er det altså fedt at blive nusset lidt om af nogen der ved hvad de har med at gøre.

 

RIGTIG GOD FORNØJELSE……..Skriv til mig når i har været der, vil SÅ gerne høre om I kom afsted!!!

Knus Gittemor

 

 

 

(sponseret indlæg)

 

 

 

5 Responses

 1. Vibeke Staal Hansen siger:

  Vil bare lige sige at jeg også er helt vild med Origins produkter – har cremer til både ansigt og krop.. skøøønt

 2. gittemor siger:

  Så kom da lige afsted til Magasin i næste uge søde ven…..sådan lidt prøver og lidt nusseri er ikke at kimse af :) Knus

 3. Camilla TW siger:

  Ej hvor skønt Gitte. Jeg vil prøve at komme en tur’hjem ‘ til byen;) rigtig go ferie:)

 4. Annette Berendtsen siger:

  wiieee jeg bruger selv origens én mas….er det salling i Århus ??? vildt lækkert <3

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top