Godt og skidt nyt…for os med store fødder!

Så er det den tid på året, hvor jeg higer efter at finde nogle fede støvler. Det er stadig et problem for lille mig med en str. 43…ja endda nogle gange 44, når jeg også skal have det håbløse indlæg i skoene. Jeg ved ikke om I med nuttede fødder, egentlig er klar over hvor svært det er at bruge str. 43 + – og samtidig lider under nedsunket forfod og tit smerter i fødder og underben. Jeg er lykkelig for, at det er i denne tidsalder jeg må leve med dette problem, – nu kan man da få sko til damer i de størrelser og endda et pænt stort udvalg.

 

Jeg er på facebook med GIANT SHOES - så kan jeg holde mig opdateret….og forleden lagde de faktisk en fed støvle op som jeg faldt for – og afsted det gik mod Søborg.

Denne rå støvle er lige kommet hjem - helt op til str. 45 hos GIANT Shoes

Denne rå støvle er lige kommet hjem – helt op til str. 45 hos GIANT Shoes

ØVS….den var der i min størrelse…men jeg  kunne ikke komme i den med et indlæg også, da den er for smal og uden lynlås….men ville så gerne have haft den. Så gik jeg ellers i gang med at finde et alternativ….og godt jeg da kom nu, for det er allerede væltet ind med efterårets nyheder i støvler…..alle fra str. 42 og opefter – JUHUU.

 

Mere august 003

Mere august 001

 

Mere august 002

FANDT EN ALTERNATIV MODEL

Når man ikke kan få hvad man vil have…må man jo tage det man kan få :) – Med den sædvanlige, fantastiske hjælp i GIANT SHOES - og prøvning af omkring 500 forskellige støvler ( kun lidt overdrevet) , fandt jeg denne “lille” støvle. Den sad lige i øjet, – bred læst, lynlås i siden og enormt behagelig at have på….havde lidt et problem med at den fra army grøn…hvad skal jeg med en grøn støvle?? – Men nu har jeg forliget mig med den og den er faktisk ret pæn til beige bukser, jeans og nå ja, så har jeg mere tøj i army grønt end jeg lige havde husket :)

 

BUM..ruskind, rågummisål, lynlås i siden, bred læst - 999 kr.

BUM..ruskind, rågummisål, lynlås i siden, bred læst – 999 kr.

 

Fin ikk?

Fin ikk?

HAR DU OGSÅ STORE FØDDER?

I årevis var det Perfect Sko på Nærum Torv der kunne det der med store størrelser…..men så kom GIANT SHOES heldigvis også og dermed et langt større udvalg. Nu hørte jeg så i min øresnegl hos GIANT SHOES, at Perfect Sko lukker deres forretning pr. 1. september. Indehaveren går på pension! – Men fortvivl ikke…...GIANT SHOES har revet et par vægge ned – og gjort plads til et endnu større udvalg. De  har både til damer og herrer – og det er op til de helt store størrelser! – De har også fået et stort udvalg i strømper der kan gå over store vriste os knyster etc. – de er altså løsningen for os stakler med uheldige fusser.

 

Du finder GIANT SHOES på Søborg Hovedgade 69, 2860 Søborg – Tlf. 32 11 47 78 - og de har en side på Face Book hvis du vil følge med i deres nyheder. De har også en web-site hvor du kan købe over nettet.

Kender du nogle – kvinder som mænd der har de samme problemer med store fødder – så gør dem en tjeneste at anbefale GIANT SHOES, så gør du dem en stor tjeneste!

 

KH

Gittemor

 

3 Responses

 1. Marlene Høj siger:

  Normalt har jeg store fødder – Dog ikke så store. Som oftest bruger jeg str. 41, men det er også voldsomt stor ift. min hobbithøjde ;)

 2. Al siger:

  Bruger 42/43, hat store knyster(sådan nogen fylder også opad av av) og tykke lægge. Suk det er besværligt. Mange sko slutter udskæringen præcis på knysten. Bor desværre i Jylland

  • gittemor siger:

   Ja Al – det er bare ikke sjovt når fusserne ikke lige arter sig. Men her i butikken er der altså god hjælp at hente, kender mange med diverse fod problemer der er blevet godt hjulpet her. :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top