Godt man ikke er kendt eller kongelig

Selv om man lige om lidt bliver 54 år, kan man godt få de særeste og til tider lidt banlige tanker, jeg kan i alt fald!

Som nu i morgen hvor jeg trods en 2 dages migræne, skal gøre mig klar og lidt pæn til et arrangement. Jeg skulle deltage i et BrunchClub arrangement med en hulens masse skønne kvinder. Tænker allerede, at jeg også i morgen mandag skal samme tur igennem, for så skal jeg til reception på en bogudgivelse, hvor jeg har en lille bitte finger med i spillet – men det hører du mere om i morgen.

Hvad skal man tage på? – hvad tager de andre mon på? Mon regnen ødelægger mit hår? Serverer de noget jeg kan lide, eller skal jeg spise hjemmefra? – Spørgsmålene er tåbelige men fylder alligevel. De første par strømper jeg hiver på løber selvfølgelig lige midt på knæet. Spidsen på min eyeliner knækker og jeg kan ikke finde min blyantspidser. Øjnene er tunge, uanset hvad jeg klasker på dem, de bærer præg af migrænen gennem de sidste par dage. Jeg skal have BH på hele dagen……….JEG HADER BH’er, det er seletøj der strammer og bider, men for mine omgivelsers skyld må jeg helle trække en på.

…….Så slog det mig – Godt jeg ikke er kendt i den brede offentlighed, eller kongelig for den sags skyld.

Jeg kan da godt en sjældent gang imellem være mere eller mindre heldig på billeder, men det tager da tid at bygge op :)

 

Gitte blogfotos aug. 2014 009

…og når man leger med kamera og en god veninde er det jo smadder sjovt at tænke på, at man med regi næsten kan ligne en skuespillerinde fra gammel tid. Så skulle man måske ligefrem “gemme” sig for pøblen.

 

Borte borte - tit tit

Borte borte – tit tit

OG HVOR VIL JEG SÅ HEN MED DET

Jeg er SÅ glad for at jeg ikke er kendt. Tænk hvis man ikke kunne gå grim og ligeglad i IRMA en søndag morgen uden at tænke på om man blev genkendt – eller om Se & Hør lå på lur. Hvis man ikke havde “masken” på vil man kunne læse dagen efter, at man måske var syg, blevet forladt eller noget andet fis – bare fordi man ikke lige gad at være pæn den dag. De stakkels kongelige – tænk at skulle æde og drikke sig igennem den ene røvkedelige middag efter den anden men alverdens røvkedelige statsmænd og kvinder. Altid at skulle klædes ud, make-up, smilende, veloplagt og have sat sig ind i en eller anden bordherrers liv og levned, for at kunne gennemføre en nogenlunde samtale. Jo mere jeg tænker over det – jo mere glad er jeg for, at det ikke er mig!

 

Mon der er en paparazzi i nærheden?

Mon der er en paparazi i nærheden?

BAGSIDEN

….for der er nok altid en bagside af medaljen. Jeg ved jo godt at Dronning Margrethe også har en grim morgenkåbe (den har vi jo set til sølvbrylluppet), de kendte og kongelige har også ondt i knolden, får tyndskid, klipper tånegle, har rod i håndtasken,  har lyst til at ligge på sofaen hele dagen og alt det vi andre kender til. Alligevel gør de det – dag efter dag, ser fantastiske ud, hilser, vinker, er tynde, små fødder, ingen hår på overlæben, ingen fedtede briller – jeg beundrer dem!!!!!! Godt det ikke er mig!

Bag de billeder jeg her har vist – var der også en bagside, der måske ikke skulle frem i lyset – men der ER altid en bagside……bagsiden ved disse optagelser var blandt andet, at jeg nær aldrig var kommet ud af bilen igen :)

 

Gitte blogfotos aug. 2014 020

Om jeg kommer lettere og knap så tankefuld ud af døren mandag til bogudgivelsen……det må vi så høre om i morgen :)

Knus Gittemor

3 Responses

  1. Vibeke Henningsen siger:

    Lidt kongelig er man vel altid som man siger. Ja, jeg er også glad for mit liv uden tumult.
    Billederne af dug er nu ret skønne.
    Bh Vibeke

  2. Hanne siger:

    Ja vi har det jo nok meget godt der hvor vi er :) og bagsiden den elsker jeg……altså det sidste billede af dig ;)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top