Godnat lille kolonihave!!!

Endnu en weekend er ved af rinde ud. – Var nu ellers en kende forvirret her til morgen, – et eller andet var helt forkert! – Ja, det var ligesom gået hen over hovedet på mig, at den der sommertid sluttede hen over natten – så jeg kom “tidligere” op end egentlig forventet :) Kolonihaven skulle lukkes ned i dag – vandet skulle lukkes og porten låses. Et forrygende vejr at afslutte dette års sæson på, og så hyggeligt lige at få den sidste sludder med naboerne over hækken og ønske god vinter og på gensyn til marts (forhåbentligt)!

Nu ser det lille hus så forladt og trist ud!

 

Der er blevet smidt kalk ud på plænen – så får man nemlig den flotteste græsplæne til foråret, siger ham mín farmand – og han ved altså noget om haver :)

Så er kalken blevet fordelt på plænen!

Og så var der lige en lille efterårspræmie til Gittemor – der hang nemlig 7 fine og lækre hindbær tilbage på de halvvisne grene – Haps – de var gode – og så er der altså heller ikke mere at komme efter i denne sæson.

 

De absolut sidste 7 hindbær for i år

 

Resten af dagen med selvforkælelse – og en mindre gåtur – men den fod er altså endnu ikke heeeelt på plads. Det viste sig desværre at jeg også har fået en nerveknude i forfoden. Det resulterede i en blokade (ER DER NOGEN DER KAN FORESTILLE SIG….hvordan det er at få en kanyle høvlet ind imellem to tæer) – Øjjjj, hvor gjorde det naller. Men langsomt går det fremad!

Godt at naturen byder på en god kæp at støtte sig til :)

Kan i have en dejlig uge derude. En travl uge venter – forhåbentlig med noget godt til os alle.

Knus

Gittemor

 

 

2 Responses

  1. Bibi siger:

    Så fik jeg heller ikke set den in real life i år. Hvordan kunne det ske? Der ser bare så hyggeligt ud :-)

  2. gittemor siger:

    Bibi, tiden går og klokken slår, ja vi er for dårlige. Men jeg er sikker på der bliver endnu en mulighed i næste sæson. Hermed en stående invitation til hygge i haven straks vejret byder sig. Men vi skal altså lige ses inden jul -ikk???
    Knus Gitte

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top