Gittemors Nytårstale!!!

 

 

FARVEL DU FORFÆRDELIGE 2012

Det var bestemt ikke et år jeg blev ven med. Det blev heller ikke et år jeg nogensinde kommer til at glemme, desværre!!! Jeg synes faktisk at det var et rigtig svært år. Vi mistede min vidunderlige bror i marts. Han døde af modermærkekræft kun 56 år gammel. Familien har været i stor sorg resten af året og jeg ved at smerten ikke går væk nogensinde, men den bliver forhåbentlig lettere at leve med. Heldigvis efterlader han sig enormt mange skønne minder og dem tygger jeg på jævnligt. Vi mistede også en tante – underligt nok lignede hendes forløb meget min brors, med at dø af en tumor i hjernen – kun 3 måneder efter min bror – rystende at opleve noget så ens 2 gange inden for så kort tid!!

Jeg var også indblandet i en voldsom trafikulykke i maj – hvor jeg stadig døjer med piskesmæld og en lidt overdrevet respekt for modkørende biler :) – heldigvis skete der mest materielle skader – men det var grimt at blive klippe ud af en bil og lagt på spine-board!

Jeg bøvlede i mange måneder med det fæle a-kasse system og økonomien var sgu ikke den bedste som arbejdsløs. Så var der alle de virusser man baskede ind i – senest i ugen op til jul. aldrig har man raget så meget fis til sig – men det er jo nok fordi man hænger lidt med næbbet i forvejen.

Slutteligt på bøvlelisten var min højre fod. Jeg har i 5 måneder humpet rundt med hævet og smertelig fod. Endelig ser det lysere ud på den front også!

 

Savner min bror og hans musik…….!

 

MEN 2012 HAVDE OGSÅ SINE FORDELE OG GLÆDER….

Det var 1. marts, at Gittemors blog så dagens lys første gang. Jeg er super glad for at være en del af bloggerforummet Selectedbloggers og har via denne blog “mødt” så mange sjove mennesker. Skønt at have en slags offentlig dagbog (jeg er jo ikke særlig privat indrettet) – og det fastholder mig i at mærke efter og føle mine oplevelser, når man også skal skrive om dem. SÅ – Tak til alle jer det følger min blog!!!! Jeg er blevet rigtig dus med mit nye kaldenavn “Gittemor”!

Det var også i år, at jeg fik et rigtig skønt job igen. Var ved at opgive troen på det, da det pludselig lykkedes at blive receptionist i GEO. Her kan jeg bruge min udadvendthed og mine mange forskellige interesser og evner. Ingen dag er ens og mine nye kollegaer er SUPER søde. Jeg sender tit tanker til alle dem der stadig hænger i køen efter et job – Tro mig, jeg VED hvor frusterrende det er! – Håber i alle kommer i gang snarest!

Min søn startede en ny epoke med gymnasiet – og resten af familien og venner har det heldigvis godt og er raske!!! Takker mine guder for det :)

 

FORVENTNINGERNE TIL 2013

Tja, hvad tør man at forvente. Synes ikke at regeringen giver mig den største tryghedsfornemmelse – og det gør verdenssituationen faktisk heller ikke. Jeg tænker nogle gange, at må der dog for HELVEDE må ske et kæmpe mirakel – et der kan få os alle til at leve sammen uden al den vold og egendømme. Hvad skal alt den vold og fornedrelse af hinanden dog til for. Hvorfor vægter vi ikke vores liv og gaver højere. Der er så mange sygdomme og naturkatastrofer der kan gøre det af med os – hvorfor pokker skal vi så bruge så mange kræfter på at gøre det af med hinanden bare fordi vi ikke kan vinde vores egocentriske magtkampe om totalt ligegyldige ting.??? Mennesker er sgu mærkelige!!!!

Jeg er ikke specielt begejstert for nummer “13″ – men vælger alligevel at håbe og tro, at 2013 bliver et forrygende år. At man kan få fred for sygdom, død og ulykker. At man kan bibeholde sit job og have en fornuftig økonomi. At man får set mere til sine venner, – for det har jeg dæleme ikke været god til i det forgangne år. At der må komme fornyet overskud og energi og glæden vil vende tilbage i min hverdag – og sorgen blot bliver til tålelige minder og glæden over at have haft brormand i mit liv så mange år.

 

NYTÅRSFORSÆT…..

Det er en underlig opfindelse – det er sjældent nogle holder dem. Jeg har egentlig ikke nogle. Skulle jeg dog tvinges til at støve et frem, så må det være:

Jeg skal blive bedre til at pudse mine briller

Jeg skal have fjernet magneterne fra min sofa og ud af røret lidt mere

Jeg blev god til at sige fra i 2012…..nu vil jeg øve mig i, at sige til!

Jeg vil finde humoren frem i mine skriverier igen!!!

 

Herfra skal lyde et inderligt ønske til alle - OM ET FANTASTISK GOD NYTÅR

 

SKÅL – og godt Nytår 2013

 

De kærligste hilsner

Gittemor

 

 

 

 

 

 

 

3 Responses

 1. Helle siger:

  Godt Nytår til dig, søde Gittemor!!! Og TAK fordi du lader os få indblik i din hverdag:-)
  Jeg troede egentlig, at du var “gammel” i gårde med hensyn til blogskrivning. Dine ord flyder så levende, som om du aldrig har bestilt andet:-) Jeg kan så godt lide din stil, som altid er så….ja, MENNESKELIG.
  Der er læsning om både nedsunken forfod, forsøg udi datingkunsten, konkurrencer, kreativitet, sorger og glæde. Og med en humor der mange gange lægger mig flad. Her er ingen selvhøjtidelighed, evig klynken eller total overskudsagtig selviscenesættelse. I LOVE IT!!! Glæder mig til også at følge din blog i 2013.

  Kærlig hilsen
  Helle

  • gittemor siger:

   Kære Helle, -
   Tusinde tak for din kommentar – og at du giver dig tid til at skrive til mig. Det har stor betydning at få en feedback fra Jer “derude” – aner jo nogen gange ikke, om jeg i virkeligheden bare sidder og skriver med mig selv, haha. Men at du så skriver at det nytter, – at det er sjovt at følge med, ja det giver jo blot ekstra blod på tanden.
   Også et rigtig godt Nytåt til dig – og ja tak, kig endelig forbi bloggen, anytime!!!
   Kærlig hilsen
   Gittemor

 2. Jane Røhling siger:

  Kære Gitte.
  Må 2013 blive dit år. Jeg nyder at læse dine sider og kan høre din sprøde latter. Et godt og lykkebringende ´13 til dig og dine kære.
  Knus

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top