Gittemors grønne pastaret – trin for trin

 

 

Jeg har denne ret, som faktisk altid falder i god jord hos dem jeg serverer den for. Alle jeg kender har efterhånden været udsat for den:) – Den er super nem, hurtig og lækker!

Her er opskriften til 2 personer:

Hak et mellemstort løg, 2 fed hvidløg presses, 1/4 squash i stænger og ½ bakke champignon

 

 

Sæt vand over til pastaen så det koger når retten er næsten færdig. Hæld først salt i vandet når pastaen er kogt, 2 min.

Brug en dyb pande. Hæld olie eller Becel-margarine i panden og lad det bruse af – det må ikke blive brunt.

 

Blancher løg, squash og champignon sammen med de 2 fed pressede hvidløg. Lad det blive blødt og godt.

 

 

Nu tilsættes 1/4 liter piskefløde og 1/4 friskrevet muskatnød. Der skal ret meget muskat i retten!. Tilsæt også peber og salt og smag til.

 

Kog den grønne spinat-pasta og lad den dryppe godt af. Herefter vendes pastaen forsigtigt i panden sammen med den cremede ret.

Det hele tager max 20 minutter. – Server evt. med flutes eller salat. Du kan også med fordel komme laks eller kylling i retten – ganske som du selv foretrækker. Husk at serverer lidt parmasanost til også.

 

 

Skulle du fristes til lidt hurtig dessert – som jeg lige biksede sammen her til aften – så kan du finde Gittemors jordbærkræs under mine kategorier “Mad og drikke hos Gittemor” – og server lidt is til eller som her – en brownie fra Lagkagehuset – uhm.

 

 

Velbekomme!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top