Gittemor fejrer 1 års fødselsdag

 

imagesCAFUIQBX

 

I DAG ER DET GITTEMORS FØDSELSDAG……..ja altså ikke selve Gittemors, men bloggens fødselsdag!!!

Tænk sig en gang – er der allerede gået et år. Det er da blevet til en del skriverier, både i den tungsindige ende, den humoriskiste, den kreative og den mor-moderlige vinkel. Jeg har en fest med min blog og er så SUPER taknemmelig for at i er nogle der gider at læse med.

Nogle gange bliver det ikke til så meget i perioder – og andre gange har man mere på hjertet – sådan er det både i livet og med blogs :)

 

MIT NAVN HAR FÅET EN BETYDNING

I min barndom blev jeg altid kaldt “Gittepige” – og ellers har jeg egentlig aldrig haft kælenavne som sådan. Da bloggen blev til skulle den jo have et navn og Jackie Navarro som er igangsætteren at det bloggerforum, Selectedbloggers,  jeg er en del af, fik hurtigt ideen til “Gittemor”. Sjovt nok, bliver jeg næsten aldrig kaldt andet nu. Selv de unge mennesker der kommer i huset her, kollegaer, gamle venner etc. kalder mig “Gittemor”. Det er et navn jeg sådan bare er gledet ind i som den største selvfølgelighed.

 

DER KOMMER EN FØDSELSDAGS-KONKURRENCE

En af mine yndlinge har skippet noget afsted i posten, som bliver udloddet her på bloggen i denne uge – noget rigtig mums – så når posten kommer – er jeg fluks tilbage med en konkurrence. :) ……tror godt jeg kan røbe, at det er noget Origins!!!

 

Tak til alle mine læsere for det første år – håber i vil følge med de næste lange tider. Jeg giver da lige en lille kage i dagens anledning.

 

Resize+of+IMGP3126[1]

De kærligste hilsner

Gittemor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 Responses

 1. Benedikte Bjerregård Jensen siger:

  Tillykke med ” dagen “.

 2. Sonja sørensen siger:

  Skønne,skønne GITTEMOR…..TILLYKKE, Tarkkkk…. for mange grin,tårer,opskrifter,mor/datter/mormor ting, du kan lige vove, at stoppe. Kærligst Zimsen.

 3. Marlene Høj siger:

  Tillykke med 1 års fødselsdagen – Forhåbentligt den første af mange :)

 4. AL siger:

  Tillykke med 1 års dagen. Så lige et lille indlæg i BT om annevej i Hellerup

 5. gittemor siger:

  Kære alle sammen,-

  Tak for søde hilser og hurra’er :) – Det luner
  Knus Gittemor

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top