Gittemor brokrøv!

Ja, jeg brokker mig…især når jeg bliver irriteret over noget som jeg synes kunne være foruden. Denne gang gik det ud over alle billisterne i Gentofte Kommune og Borgmesteren.

Jeg bor i en Kommune, hvor det er almindeligt kendt, at Parkeringsvagter er en mangelvarer. Det er også almindeligt kendt, at Borgmesteren har en lille “finger” med i spillet…noget med at han godt ved at vejene i Gentofte ikke lige er lavet parkerings venlige……at han har fået en del modstand på dette, og i den forbindelse har valgt at “se igennem fingrene” med at billisterne parkerer på fortovene og andre besynderlige steder.

Nu gik det så ud over en af familiens biler….fordi udsynet ved udkørsel af vej ikke var sigtbar, da bil parkerede midt i en højresvings bane og tog udsynet.

Jeg fløj i blækhuset i denne uge med et læserbrev i Villabyerne – og hvorfor ikke slå 2 fluer med et smæk og søge et job som parkeringsvagt, når nu man går her og er ledig. Tvivler nu stærkt på om jeg får svar fra Borgmesteren Hans Toft.

midt april 2015 008

Jeg tror faktisk mere, at læserne anser mig for at blande mig i noget der ikke rager mig….for her i Kommunen parkerer man uden hensyn til om børnene kan komme sikkert rundt på cykelstierne, over vejene og om man kan komme rundt om hjørnerne. Skulle man være helt i bekneb med parkering..hvorfor så ikke nappe busstoppestedet…..der holder jo en i forvejen, så den er nok god nok.

Jeg talte faktisk med en medarbejder på Kommunen og spurgte ind til dette problem. Hun påstod at der rent faktisk er Kommunale P-vagter – men at de ikke giver bøder, da Borgmesteren havde sine egne lempelige ideer omkring dette. Jeg kan kun konstatere, jeg har boer i Kommunen denne gang i 22 år – jeg har ALDRIG mødt eller set en Parkeringsvagt!!!

 

Hvorfor ikke udnytte pladsen og holde helt ud til hjørnerne

Hvorfor ikke udnytte pladsen og holde helt ud til hjørnerne

 

Der er også god plads til parkering i højresvingsbanerne

Der er også god plads til parkering i højresvings banerne

 

Eller i busstoppestedet...

Eller i busstoppestedet…

…..så jeg brokker mig – og det bliver jeg ved med, til jeg har fået et fornuftigt svar af Borgmesteren….eller har fået et job som Parkeringsvagt…..nøj hvor kunne jeg tjene mange penge ind på sådan et job. Men Kommunens Borgmester ser hellere på sit ry og rygte end på lov, orden og sikkerhed….og Kommunen mangler jo ikke pengene.

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top