Gevinst på sundhed – fallit på priser

Man skal altså se sig godt for med hensyn til priser – både når det gælder mad, tøj, og kosttilskud. Jeg er netop blevet meget klogere på et produkt hvor jeg i årevis har betalt alt for meget.

 

August 2015 007

INGEFÆR OG GURKEMEJE

2 for mig meget vigtige ting at indtage. Jeg begyndte at tage Total Gurke dol fra Biorto for snart 5 år siden og har fagligt indtaget 2 kapsler sammen med min morgenmad. Denne kombination af gurkemeje og ingefær har virkelig haft positiv indvirkning på led smerter og stivhed i mine fingerled. I Helse kredse kalder man også disse kapsler for “naturens Panodil”, da man virkelig oplever at smerter i led og muskler letter efter en times tid.

Desuden har kombinationen en forebyggende effekt på immunforsvaret, hjertekar sygdomme og man mener også at det forebygger nogle kræfttyper….det er der selvfølgelig ikke noget belæg for…..og det er slet ikke noget man må skrive (ups). Der er dog ingen tvivl om at pillerne virker anti-inflammatorisk , hvilket sikkert også er grunden til at man efter indtagelse oplever smertelindring i led og muskler.

 

August 2015 010

ANYWAY…DET ER PRISEN DER ER VIGTIG

Nu har jeg som sagt i flere år købt disse Gurke dol fra Biorto til 259,- kr. for 90 kapsler og hver gang synes jeg var ved at brække halsen på min økonomi, – jeg synes der er mange penge for et kosttilskud. Dog har jeg fundet det vigtigt, da jeg synes at effekten er af høj værdi for mig og min krop

 

August 2015 008

 

Så ville skæbnen, at min lokale Helse butik havde udsolgt – og Matas havde valgt at lade produktet udgå fra deres sortiment…..jeg blev HELT panisk…..fandme typisk, når man endelig føler sig afhængig af noget så udgår det fra hylderne. Heldigvis var Matas damen opdateret på problematikken og spurgte “hvorfor spiser du ikke bare dem her fra Fitness Pharma, de kan de samme”.

Skeptisk er man jo – men nærlæste indholdsfortegnelsen…..de indeholder nøjagtigt den samme mængde af ingefær og gurkemeje. Endnu en kæmpe bonus er, at her får man 180 tabletter for 99 kr.

 

August 2015 009

Føler man sig lige en anelse åndsvag, når man har kastet så mange penge efter et lignende produkt i årevis??????

Jeg har skiftet prompte og kan opfordre dig til det samme hvis du også tager ingefær/gurkemeje…..jeg oplevet fuldstændig samme effekt – her er det blot tabletter i stedet for kapsler.

Win win situation!

 

happy hilsner

Gittemor

 

 

3 Responses

  1. hanne siger:

    tak for tippet, det kunne være noget for mine ømme led jeg gir det en chance :

    • Trille siger:

      14 dage Hanne, 2 piller hver morgen .. Så mærker du resultater, ville undre mig meget hvis ikke du gør. Om ikke andet giver det gevinst til immunforsvaret her til vinterens influenzaer ig snue

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top