Gaver der hitter – og endelig er pakket ud :)

Det er snart længe siden jeg havde fødselsdag – men jeg begriber ganske enkelt ikke hvor tiden er blevet af.

Endelig fik jeg så søndagen her for mig selv – og kunne få afprøvet nogle af mine nye lyksageligheder, jeg fik af min datter og hendes lille familie i fødselsdagsgave. – ORIGINS selvfølgelig, uhmmm!!!

Herligt, herligt fødselsdagsgaver til selvforkælelse!

Jeg havde ønsket mig en ny dagcreme (der var ikke en dråbe tilbage i bøtten) – og jeg er blevet rigtig glad for denne “Age-defense moisturizer” fra serien “A Perfect world” – den har virkelig gjort “kål” på mine tøre næsefløje og øjenbryn, hvor jeg altid tidligere var SÅÅÅÅ tør. – Søndagsbadet blev så endelig indtaget i “Ginger Burst” – havde godt nok forestillet mig at den ville være skøn – er jo pjanket med ALT med Ginger-duft – eller Orange duft. Hvis I har det på samme måde – så ønsk Jer denne Body Wash – wauuuuu, den er lækker og hele badeværelset dufter vidunderligt efter badet!.

Sara (datteren min) gav mig også en håndcreme – hun fortalte, at man i den uge hun købte det fik den ekstra med, hvis man købte 2 produkter. HA  – ja jeg havde da nok selv beholdt den hvis jeg var hende – men min datter er altså meget ærlig…..og frygtelig gavmild.

Jeg har prøvet den et par gange – og den er lækker og fedter ikke. Jeg skal dog være ærlig og sige, at årstiden endnu ikke påkalder håndcreme for mit vedkommende, så jeg kan ikke endnu helt melde ud om den har den effekt jeg gerne ville forvente af en håndcreme – men når frosten sætter ind, – så vil den stå sin prøve – det lover jeg!

Den lille perleplade var fra mit barnebarn Selina – der også har lavet det fine lille kort. En ganske kreativ pige der ved hvordan man gør en mormor glad.

Og JA – Jeg er fuldstændig pjanket med ORIGINS og alle deres fortræffeligheder – men jeg er desværre ikke sponseret, selv om man godt kunne fristes til at tro det. Dog håber jeg at nogle fik glæde af Deres tilbud til Jer alle i efterårsferien med en gratis facial i Magasin. Det var nemlig en lille deal jeg havde lokket dem med på, så Gittemors læsere også kunne få en ORIGINS oplevelse.

Glædelig uge 43 til Jer alle

 

 

 

2 Responses

  1. Pia Hansen siger:

    sikken nogle skønne lækkerier du har fået – så nu er det bare om at komme igang med at bruge dem :-) god fornøjelse :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top