Fundet ny bedste ven i shampooland

Man har jo et standpunkt til man finder et nyt – Udviklingen i hårprodukter er jo kontinuerlig så derfor får man også præsenteret nye produkter hele tiden – og jeg kan rykkes når jeg er overbevist.

 

IMG_7534

Det er netop gået op for mig, at Origins så også laver hårprodukter under navnet Ojon. Havde aldrig hørt om det eller prøvet det, men alene navnet Origins….så ved mine læsere jo godt at jeg allerede er blid som smør.

Ojon laver 2 serier – en der giver voloumen (på billedet ovenfor) – og en anden serie til skadet og tørt hår. Jeg valgte naturligvis at afprøve den første, da mit evige problem er det meget tynde hår i toppen af hovedet (der snart begynder at blive kritisk synes jeg).

Normalt er jeg tilhænger af parabene frie produkter – det kan de ikke helt leve op til, – men til gengæld er de sulfat frie. Duften er uovertruffen lækker og jeg var overrasket over hvor lækker og skummende shampooen var……og jeg brugte nærmest ingenting, – så den er drøj i brug. Conditioneren dertil virkede efter forventning også fint – igen brug kun meget lidt.

IMG_7537

Så kom det store øjeblik - Ojon skulle stå sin prøve udi voloume….så jeg føntørrede uden brug af yderligere produkter. Normalt skal jeg også bruge voloume skum og texturizer for at få håret til at dække……men ikke her. Det fyldte så fint og lækkert med det samme.

 

IMG_7548

Ej hvor er det en befrielse, ikke at skulle have 27 andre produkter i håret også!!!!!

Jeg er solgt – og kan varmt anbefale denne skønne serie. Ojon by Origins forhandles desværre kun i Magasin og online på www.origins.dk.

Prisen er 210 kr for 240 ml.

KH og god bededag

Gittemor – nu med højt hår

One Response

  1. hanne siger:

    DET SKAL FEJRES……som Hr Jysk Larsen ville sige……jeg sige det skal prøves. Tak for tippet

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top