Fra bræk til glamour

Vi kender alle turen….ROSKILDESYGEN, – den lede virus, der som trold om natten kommer og overrasker os. Heldigvis går den for det meste hurtigt over igen – men man er godt nok sølle når det står på. Heldigvis vendte lidt selvironi og en vidunderlig penneveninde mit sidste anfald af Roskildesyge til noget sjovt.

Natten til tredie Juledag, skulle jeg i bedste sædvane lige op og tisse – bemærkede godt nok lidt hovedpine – og SÅ tog det fart……:(

Personligt følte jeg mig lidt i retning af denne stakkels abekat:(

abe_opkast

 

Heldigvis gik det nogenlunde hurtigt over – et døgn på ristet brød, sofa og dårligt jule TV, – så var jeg klar igen. Men så var det jeg skyldte min søde Penneveninde en lille julehilsen…og som mailen skred frem, – blev temaet overtaget af min skrækkelige oplevelse, mailen blev derfor som følger:

Om natten skulle jeg så op på toilettet – og tænk dig, – jeg blev SÅ dårlig. Alt farven forsvandt fra mit ansigt, koldsved og anede ikke, hvad vej jeg skulle vende i kummen først. Troede faktisk min sidste time var kommet. Falder ned på gulvet (lidt usikker på om jeg egentlig besvimede et øjeblik) – og da jeg ikke har noget egentlig badeværelse, men et bak-ind-toilet med brusekabine – ja så kan jeg efterfølgende godt se scenen gennem morskabens briller. – Sikkert ikke for Harrys sarte øre – men ren pige snak, tak :)

Altså, jeg sover i T-shirt og bar røv (spørg mig ikke hvorfor, men sådan synes jeg det er rart :) ) – hvilket betyder jeg ligger på gulvet, halvt snoet rundt om tønden med bar røv halvt i vejret. Jeg sidder fast i mit ny opererede knæ, da det har låst sig i denne besynderlige stilling – og gør skide ondt, – men det er ingenting i betragtning af, at jeg rent faktisk tror jeg er ved at dø!!!!! Med toilettet halvt fyldt med bræk – en underlig duft, af nogle temmelig dårlige prutter, i et meget lille lokale……….begynder jeg i kampen om overlevelse, at råbe på Louie (teenagere sover ret tungt)……”Louuuuuuuuuiiiiiiiiiii”, ………….Louuuuuiiiiii skatter!!!!!”

Drengen tumler ud “Hvad fanden laver du” – “Jamen jeg er så dårlig og kan ikke komme op” – “fy for helvede hvor her lugter” – I KNOW!!!!!!!!. Søde Louie, får mor viklet ud af tønden og bar hende i seng. Hentede spand med vand i – en ren kold vaskeklud til panden – et glas vand og sad pænt ved sengekanten til en anelse farve i kinderne og håbet om overlevelse kom tilbage. Resten af natten sov han med åben dør og kiggede til mig flere gange……..er han ikke nuser??? – han får aldrig lov til at flytte hjemmefra :(

 Nå, – alt vel igen, – det var en et-døgns Roskildesyge – men føj da!!!! – Det var egentlig ikke det jeg ville have underholdt dig med midt i julestemningen, – men blev lige bidt at scenariet – haha.

 

Heldigvis blev mailen vel taget imod – og jeg forstod at Pennen havde fået sig et velfortjent grin, – men så kom der en mail retur fra hende med denne helt fantastiske tegning. Den var hun blevet inspireret til at tegne på baggrund af min YDERST detaljerede forklaring om nattens hændelse.

foto

NU er jeg godt nok glad igen…..tænk hvis det er sådan hun ser mig når jeg er dårlig!!!! Så kan jeg da godt klare en enkelt Roskildesyge i ny og næ, hvis det skulle være. Hvilke former jeg fik – og sikke en hårpragt. Men kæreste Penne JEG KØBER DEN…..kan faktisk godt “næsten” se det er mig……tegningen er i alt fald smuk.

Således kan man altså også få noget godt ud af en omgang med hovedet i “tønden”. Håber dette kan være til inspiration næste gang en af jer tager “turen”.

 

Knus

Gittemor

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top