Fra børn og fulde folk……

Er der en der kan få mig til at grine – så er det Sebastian (barnebarnet). Han er normalt helt fremme i skoene og ret klog. Specielt er han i en alder hvor de “nedre” regioner gerne skal omtales i så mange sammenhænge som muligt, hvilket hans mor Sara finder lidt belastende :)

På et loppemarked for nyligt, faldt jeg over en gammel kending fra min grønne ungdom i 70′erne. Adam og Eva figurer i træ. Vi havde dem stående på værelset og nogle var endda formet som øloplukker og vinoplukker. Eva havde naturligvis et “hul” og Adam en lille “tap”. Herunder hang der 2 perler i snor der skulle agerer de berømte “kugler” – ak ja – seksualundervisningen var ikke helt tabt dengang :)

Jeg fortalte Sara, at jeg havde fundet disse figurer på loppemarkedet i mini, mini udgave til en hel 2 krone. “Åhhh nej, mor – dem skal du altså ikke tage frem foran Sebastian – så bliver han helt umulig”. Godt så – og så røg de op på hylden ved siden af min Madonna figur.

Lørdag skulle jeg passe knægten og vi sidder og hygger med dimserier ved spisebordet. Pludselig kigger han op på hylden og peger. – “Jeg ved godt hvad de der træ-nogen er for noget”. Jeg synker en gang og tænker ” nu skal jeg høre på tissemand og tissekone resten af weekenden” – men sådan gik det nu ikke.

 

diverse juni 007

Hm hm – “jamen, hvad er det så for nogle Sebastian” fik jeg fremstammet? …..“Kan du ikke se det mormor?” – “DET ER ET UR” – han lignede næster Piet van Deurs i hans overbevisende mine. “ET UR” – spørger jeg……og må holde sprutlatteren tilbage!

 

diverse juni 008

“Jaaerhhhh…..kan du ikke se de små visere der sidder og dingler – tik tak, tik tak”

 

Selvfølgelig min dreng……..således oplyst og en hel del klogere, fortsatte vi dimserierne – og via en sms beroligede jeg min datter med, at drengen vist heldigvis ikke var  helt så klog som vi gik og troede – haha.

Knus fra en lykkelig mormor

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top