Forventningens glæde…..blev ikke den største!

Ihhh altså!!! – Jeg fik i dag tilbudt en ny te på mit arbejde. Det er skønt med en arbejdsplads, der ynder at prøve nye mærker og nyheder af, så deres medarbejdere har det rart. I dag kom så en ny forsyning og alle tøserne vimsede omkring kaffeautomaten da rygtet svirrede.

Et var, at det var nye smagsoplevelser…men vi knaldede da helt ud over indpakningen (det er jo sådan noget kvinde noget). En lille bitte yndig æske, hvori der lå en lækker lille stoppose med te – ja altså, en såkaldt tepose :)

Nu er det jo smag og behag med favorit-te – men jeg er altså en af dem der er vild med frugtte og den slags – jeg kan ex overhovedet ikke få en kop TE/TE – altså Earl Grey eller andet te der som sådan smager af te, ned gennem halsen uden at få brækfornemmelser. Nogle vil jo mene at min smag intet har med te at gøre. – Anyway, udsigten til Liptons nye”White Ginger peach” var solgt på stedet. Æsken knaldede jeg helt ud over og posen var nuttet. Trækketid 5 minutter – skøn duft bredte sig…………og det var så det!!!!

Aldrig har jeg brugt så megen tid på at forberede en kop vand!……aldrig er jeg blevet så skuffet over en kop te…..aldrig har mine forventninger til te været så store – og blevet aflivet så hurtigt.

Beklager, men advarer…….Det er den fladeste, mest vandede og kønsløse te man kan blive udsat for – jeg blev solgt på æsken og duften.

Æsken af pap blev til en papnæse – og da jeg nu synes om duften lod jeg koppen stå en times tid, før den blev hældt i vasken! Øv Lipton …..oplægget var nu ellers så godt!!!

 

 

3 Responses

 1. Bibi siger:

  I virkeligheden skal te jo slet ikke købes i små poser, men i løs vægt… Men nogle gange er det selvfølgelig nemmere med teposer. Og må jeg i den forbindelse jeg anbefale Pukka-te.
  Ellers er der altid Bailey-te på kanden hjemme hos mig :-)

 2. Sara siger:

  Vi har disse te’er på arbejdet og jeg synes Peppermint teen er rigtig god og også lakrids teen.

 3. Vivi Nielsen siger:

  Hej Gitte
  Jeg skriver lige mens eleverne laver lektier, ang. At indpakningen ikke svare til forventningen af indholdet!!
  Det virker altid som en flad fornemmelse, og man bliver hurtig enig med sig selv om at det var første, sidste og eneste gang.
  God weekend
  Vivi N.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top