Forrygende taske-konkurrence er slut!!

Kæreste søde, dejlige og sjove læsere,

HOLD DA OP en tilslutning der har været til denne konkurrence. – Jeg må tro på, at jeg sammen med Karin fra PURE Copenhagen, denne gang ramte HELT plet, når det kommer til hvad i gerne vil vinde i en konkurrence.

Også tusinde tak for alle jeres sjove, søde og meget skønne kommentarer sammen med jeres var. Jeg har læst hver og en og hygget mig enormt med alle jeres søde hilsner om god ferie – efterårsdigte, og jeres egne meninger om de danske årstider :) I love it.

 

Pure 17. sept. 2013 060

VINDEREN AF DEN SKØNNE TASKE ER FUNDET

Altså, – jeg ville jo ønske at jeg havde et vognlæs med tasker og kunne sende jer alle sammen en hver – så søde som i er, men det er desværre ikke tilfældet :(  Har lige talt i “viber”-telefon med mit barnebarn fra Cypern, – og jeg bad hende give mig et tal mellem 1 og 168………det blev nr. 64 – for det var det værelsesnr. de boede på – haha

 

Derfor er den heldige vinder kommentar nr. 64 – KÆMPE TILLYKKE  til Lene Lund !!!

Lene har fået en direkte mail fra mig – så håber vi at hun bliver glad for tasken :)

 

Til alle i andre – Bedre held næste gang……..jeg må vist have fat i Karin fra PURE Copenhagen nok en gang – hun har jo de fedeste sponsorgaver til disse konkurrencer :)

 

Kan i alle have en helt forrygende god uge – håber i besøger min blog en anden god gang :) og tak til PURE Copenhagen :)

 

Knus Gittemor

One Response

  1. Jeannette siger:

    Heldige Lene – stort tillykke :-) Nyd efteråret.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top