Formiddagsbladene slår dig ihjel!!

Stod ellers op til en ganske vidunderlig dag. Solen brager ned over Danmark, fuglene fløjter, børnene leger, vinden er mild OG JEG HAR FERIE!!!!

Ud og handle – det er bare med at få tingene hjem inden det bliver for varmt. Så kommer jeg til Brugsen – og BT’s forside hvæser mig lige op i ansigtet

Dagens forside af BT

Ævs, tænker jeg og trækker maven lidt ind. – Går videre (kunne aldrig drømme om at købe denne lorte avis) – med budskabet irriterer mig. Sgu da noget underligt noget at få smidt i hovedet på en sådan dejlig solskinsdag – så skal jeg i alt fald ikke have nogen soft ice i dag!

Næste forretning har begge forsider på et sandwich-skilt – altså både BT og Ekstra Bladet:

Ekstra Bladets forside i dag

 

Ja, – og så den der BT ting

Begynder at spekulerer lidt over, hvad pokker medierne gør det for – og vælger at gå hjem og nærlæse avisernes hjemmesider d.d. Jeg gider nemlig ikke give penge for de blade, de gør mig i dårligt humør, HVER GANG!

BTs budskaber over denne uge er:

D-vitamin øger risikoen for blodpropper

P-piller til kvinder over 35 er livsfarlige

Fugleinfluenza smitter gennem luften

Du kan få kønssygdomme hos din læge

Giftmedicin er livsfarligt

Fars grillvaner gør dig syg

Smykketrend blandt unge giver astma og allergi

Rygestop får dig til at hoste

Store bryster gør dig syg

Opskrift på dødelig virus er nu offentliggjort

 

Ekstrabladet supplerer i dag med:

Sol og medicin er farlig for dit liv (hjertemedicin, gigtmedicin og p-piller)

NU HAR JEG PLUDSELIG MINE KVALER – OG DET HAR VI VIST ALLE

Man ved at 900.000 personer dagligt spiser gigtmedicin – en helvedes masse ældre er på hjertemedicin og rigtig mange kvinder spiser  p-piller, har store bryster, er holdt op med at ryge, går med smykker, spiser fjerkræ og drikker kold hvidvin hele sommeren.

VI ER FAKTISK PÅ VEJ I GRAVEN – alle sammen!!!!!

Jeg forstår ikke hvad vi skal med alle disse oplysninger – uden altså også at få en grundig forklaring på hvad man så gør. Jeg ved da godt man skal trække en del fra avisernes historier – men vi ved jo også at de som regel opstår ud fra et eller andet “sandkorn”.

Jeg tør ikke spise gigtmedicin længere…det er jeg ellers rimelig afhængig af grundet en rigtig dum ryg. Jeg synes også mine D-vitaminer smager skidt lige pludseligt – men fakta er, at jeg af besynderlige årsager ikke kan “holde på” mine D-vitaminer. Jeg har store bryster – til trods for jeg fik taget en del af dem for nogle år siden – men heldigvis er jeg for gammel til at skulle have p-piller.

Aviserne har agurketider – bevares, – men så har i vel også bedre tid til at grænske i jeres historier og komme med nogle alternativer og beroligende artikler i stedet for at skræmme folk fra vid og sans.

Det er som om vi bare venter på dommedag………og det er jeres dumme avisers skyld!!!!!

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top