Forberedelse til loppemarked på vejen!!

 

Gennem tiden har jeg været til et hav af loppemarkeder – rejst og kørt efter dem, købt mig fattig – og solgt mig knap så rig :) Men der er gået mange gode timer med det gennem årene, og faktisk har jeg også gjort nogle rigtig gode handler. Jeg kan godt lide denne “cirkulations” tanke, med at man sælger videre når man ikke selv kan bruge sine ting mere – og andre så kan fortsætte med at bruge det til en fornuftig pris. Samtidig bliver jeg helt forskrækket over, hvor mange enkelte ting der dukker på på loppemarkeder – at alle disse underlige ting har fundet hjem til folk – der har godt nok været gang i forbrugtfesten rundt omkring  og vi mennesker er tossede med ting og sager.

Jeg gider ikke længere gå på markeder – altså den slags loppemarkeder hvor folk køber stader og hvor det er sådan organiseret. Priserne er blevet for dyre, der er utrolig meget skrammel med – og der er også for mange “forretningsdrivende” – så det bliver mere lagersalg end reelt loppemarked. De proffessionelle lopper er heller ikke til at hugge eller stikke i mht. priser.

 

Til gengæld kan jeg godt lide vej-loppemarkeder…..der hvor veje, naboer og sammenhold rykker ud på gaden med årets overskud af ting og sager gennem året. Hvor ungerne sælger deres legetøj for at få råd til noget andet de ønsker sig. Hvor man kan sælge sit tøj til en billig penge fordi man ikke bare vil smide det ud eller forærer det væk. Hvor man har tid til at prutte om prisen – få en snak med folk og hvor det ikke er prisen der er afgørende – mere det at man har en hyggelig dag. DET KAN JEG LIDE – det er loppemarked for mig!

NU ER DET VORES TUR DENNE LØRDAG FRA 10:00 til 15:00

På Annasvej i Hellerup – slår vi os sammen med de omkringliggende veje – det er et ret eftertragtet loppemarked – og gennem årene er besøgstallet steget fra år til år – selv når det har regnet. Det der bl.a. tiltrækker er de små-kendte naboer. Gun-Britt sælger altid en hulens masse af sit fede tøj til spot-priser – “Tusmelda” har lidt fra sit lager med til RIGTIG gode priser – og de fleste huse bidrager med lidt fra hjemmet, garderoben eller arvegodset.

SÅ, – jeg synes du skulle tage en tur ud og besøge vores loppemarked – Gittemor kan du hilse på, på Annasvej 1 – Det kunne da være hyggeligt at se dig.

Vel mødt !!!!! – Glæder mig til, i morgen aften at kunne berette om dagens “rov” – eller oplevelser!!!

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top