Forbered din hud bedst muligt til en maske

Endnu en nyhed fra Origins blev præsenteret for mig i marts måned….nu er verdens første maske primer nemlig på markedet, lanceret af Origins, selvfølgelig!

medio marts 2016 022

MASKIMIZER SKIN-OPTIMISING MASK PRIMER

Ligesom kosmetologer damper din hud for at åbne porrerne under en ansigtbehandling, forbereder denne lille blå væske din hud til at modtage en hvilken som helst maske med største effekt. Den fugter og blødgør huden, således at masken du vælger at bruge efterfølgende bedre trænger ind med det budskab den enkelte maske nu måtte have. Maskimizer er rig på polysaccarider, en kraftig anti irretant der holder huden fugtet og beroliget.

En anden sidegevinst ved dette produkt er, – at den ud over at dufte fantastisk og friskt, også med et pift i ansigtig kan give en øjeblikkelig opfriskning i ansigtet på en hektisk eller hed dag.

Hold flasken ca 30 cm fra ansigtet, luk øjnene og giv et par pust på ren hud. Dub produktet let ind i huden og påfør herefter den ønskede maske, creme eller hvad du ønsker.

 

Maskimizer Skin-optimizing mask primer fra Origins er i handlen fra 1. april i Matas og Magasin. 95 ml til 160 kr.

 

Mums filibums!

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top