Forbandede skabninger

Okay, – jeg er ikke vild med mus (det har jeg ligesom fået skrevet om) – Jeg bryder mig heller ikke om rotter og slanger – og faktisk har jeg en temmelig stor fobi når det kommer til hvepse og bier. Man kan vel friste sig til at kalde det en “bi-fobi”! – Overvejer faktisk, måske få en hypnose eller andet der kan hjælpe mig, da jeg nærmest er en pest for mine omgivelser i højsæsonen for de der summende bæster. Jeg spiser af samme årsag ALDRIG udenfor fra midt juli og resten af sommeren, uden at være udstyret med mindst 2 af de der elektroniske hvepsebrændere der ligner en ketcher :)

 

Men – jeg kan så konstaterer, her til morgen, – at jeg bestemt HELLER ikke bryder mig om myg! – Og hvad dælen ligner det, at optræde i mit soveværelse i april måned i nærmest frostgrader – og det er knapt blevet forår!!!?

 

Så vågner man fordi der klør som ind i h……. – og opdager 4 store myggestik på underbenet – nogle store grimme nogle endda hmp#!??##!

Når man så tænker på at der vimser en stor velernæret satan omkring fyldt med mit blod – så bliver jeg altså sur.

 

imagesCAS3G8CE

 

Det er da nogle lede bæster!!!!

Goooglede lidt…..og ved i hvad – det blev ikke bedre, da jeg pludselig blev præsenteret for et nærbillede af sådan et mygge bæst!

 

imagesCA8XGWG8

 

VELBEKOMME…….håber det bliver en kort myggesæson i år! Den er godt nok grim sådan en myg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 Responses

 1. Hej Gitte

  Så lige dit indlæg og jeg har fuldt forståelse for hvordan bange man kan være overfor bier og hvepse.

  Vi har faktisk lavet en hypnose session som hjælper på netop dette problem og fjerner den følelsesmæssige spænding, altså frygten så man ikke bliver bange når man ser eller hører bier.

  Du kan finde hypnose sessionen på vores hjemmeside eller på nedenstående link.

  http://jacobstrachotta.dk/fobi-hypnose-skraek/62-bier-hvepseskraek.html

  venligst,

  Jacob Strachotta

  • gittemor siger:

   Tak Jacob – ja det er ikke sjovt. Faktisk har jeg en dejlig veninde der er hypnoterapeut – vi har talt om at jeg må tage mig sammen til at få en session. Måske du kender hende Connie Banholtz??

 2. Hanne siger:

  Med det look er det da trods alt godt at de er så små som de er ;)

 3. gittemor siger:

  Ha ha – ja du har ret Hanne – tænkt hvis de var store som elefanter. Godt nok et grumt udseende :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top