Flying Superkids….skal altså opleves!!!

For nogen tid siden fortalte jeg, at vi havde bestilt billetter til Flying Superkids i Køge, som skulle opleves i juleferien sammen med børnebørn og forældre. – Samtidig udloddede jeg nogle billetter, så nogle glade vindere også kunne komme afsted.

JEG SKAL DA LIGE LOVE FOR AT DET VAR UNDERHOLDNING…….

 

TucksT

Vi tog mod Køge i dansk vintervejr, så vi kørte i god tid og fik nogle fine pladser. Man skal altså komme i god tid hvis man har børn der gerne vil se, for billetterne er ikke nummereret….det er “først til mølle”, hvilket jo er fint, når man ved det på forhånd – og det vidste vi.

Vi blev underholdt af en meget venlig bamse der var ret sjov og som  inddrog publikum i løjerne. Der kørte også en quiz på storskærmen der handlede om Flying Superkids, så man fik en masse baggrundsviden og forståelse for det store arbejde der ligger bag deres fantastiske optræden.

nytår 14 - 15 004

Lars Godbersen, der er søn af stifteren af Flying Superkids, var konferencier….helt nede på jorden fyr, der var super sjov og meget passioneret. Man mærker tydeligt at disse skønne unger er hans liv og han passer godt på “sine unger”. Dejligt at mærke…..for hold da fest hvor mit hjerte indimellem sad i halsen, når ungerne kastede sig ud i de forskellige badutspring.

Lars og andre voksne passer godt på de flyvende akrobater, dejligt at se og mærke.

Lars og andre voksne passer godt på de flyvende akrobater, dejligt at se og mærke.

Showet var ganske enkelt fantastisk. Dygtige børn i alle aldre og man mærker helt ind til benet, at børnene nyder at være på….de elsker at optræde. Du oplever både sang, dansenumre, sjipning, hulajop og en helt masse spring og saltoer. Navnet “Flying” superkids, kommer altså ikke ud af det rene ingenting :)

FourRingsT

Mine børnebørn var ellevilde med showet. Selina på 11 år, nærmer sig nok den lidt mere påholdende alder….man er jo ved at være stor :) – men hun kunne ikke skjule, at hun var tydeligt imponeret over artisterne. Sebastian på 7 år, er derimod slet ikke i tvivl….det er da det han skal være…..hvor melder man sig lige til det….og kan det blive NU???? – Tror ikke han lige har regnet ud hvor meget disciplin, arbejde og energi der ligger bag sådan en forestilling…haha.

Sebastian er klar......det vil jeg også moar!!!!

Sebastian er klar……det vil jeg også moar!!!!

Sara og Selina følte sig godt underholdt....så det blev spas billeder :)

Sara og Selina følte sig godt underholdt….så det blev spas billeder :)

I pausen kunne man møde de dygtige børn og købe en plakat hvor alle autografer kunne indfanges, hvis man var ihærdig nok…..det var Sebastian.

Superkids'ene var så søde til at tale med deres publikummer

Superkids’ene var så søde til at tale med deres publikummer

Den fine plakat kom med hjem på Sebastian værelse

Den fine plakat kom med hjem på Sebastian værelse

Hvor var vi glade for at vi kom afsted…..det var et skønt show. Livsbekræftende og “glad” show…..men det bedste er altså det sammenhold man fornemmer i truppen. Der var lidt småproblemer med en brandalarm og noget lys-halløj undervejs….men end ikke det blev et problem. Det blev lavet om til humor og selvironi……og inden man så sig omkring, var problemerne løst og showet fortsatte. Med humor og ro kommer man som bekendt langt.

 

På falderebet må jeg give Flying Superkids den største anbefaling…….har du børn, børnebørn, tantebørn, naboens børn – hvad som helst….så tag ind og se dem, når du får mulighed for det……det er et sikkert hit.

 

Tak for dejligt show i fantastiske…..

 

FS-Logo

 

 

 

 

Knus fra Gittemor og familie

 

 

 

 

 

(sponseret indlæg)

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top