Fik jeg forresten pralet af min nye bil?

Fem uger gik der, før forsikringerne kom i orden og jeg kunne hente min nye bil. En ting er, at man bliver braget ind i af en skør billist og at man var uden skyld, men at man også skal bøvle med lånebiler, udbetalinger, etc. det har være enormt irriterende.

Men i går kunne jeg så ENDELIG hente familiens nye Suzuki Splash, i en noget mere neutral farve end den hidtil “iceberg-salat” grønne :)

 

!

Gittemor i ny dyt

 
Rigtig glad er jeg for den nye dyt – og den dufter jo fantastisk af “nyhed”.
 
Jeg kunne jo ikke dy mig for at presse sælgeren Per Rasmussen en kende mere end normalt. Hidtil har han hørt på alt min brok over at jeg ikke kunne få altankasser til min bil – og det kan man så altså ikke, skulle jeg hilse at sige. Men da jeg mente at der måtte være et eller andet, kvindeligt, Suziki-agtigt der kunne medfølge, der tror jeg han blev træt af mig, haha. Han rejste sig resolut og gik ud bagved i nogle minutter. Ind af døren kom han med et helt bolsjeglas, fyldt med Suzuki bolsjer. “Værsgo….så ikke mere bøvl med dig” – Godt så. I et sjovt hul (som måske er et hul til særligt store kopper) passser dette glas fint. Så nu har jeg bolsje-servering i bilen. Nå ja, hvor mange af jer andre har den slags???
 

Sælger Per med bolsjedåsen til Gittemor

Tak for det – nu er jeg flot kørende. Overvejer kraftigt at få lamineret et skilt til bagruden med påskriften “KØR VENLIGST UDENOM TAK)
 
 

DYT DYT

 
 
 

2 Responses

  1. Sara siger:

    Neeeej hvor er den fin! Jeg har da set biler som nærmest lignede et romantisk kolonihavehus indvendigt og med blomster på instrumentbrættet så du med dine kreative evner må da kunne sy nyt betræk og dekupere resten med tapetrester

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top