Fastalavn med “flash-back”

Det er nogle år siden mine poder var små – og jeg stod med det der fastalavns-halløj. Hvert år var det et tilbagevendende problem..”.hvad skal du være i år??” Personligt kan jeg faktisk ikke huske en eneste fastalavn fra min barndom – og dog, tror nok jeg var Ole Lukøje en gang, men jeg var ikke den store fan af det der udklædning, hvilket nok også smittede lidt af, i mit engagement i mine børns udklædninger. Faktisk har jeg som voksen også altid haft en afsky for fester med temaer, hvor man skal klædes ud som et eller andet éx “80′er-tema”. Jeg gider ikke og føler mig yderst utilpas i udklædninger……hvorfor?? – Aner det ikke!!

Lille Louie var glad for fastalavn og han var da også top nuser, i børnehaven som klovn da han var 4 år – selv om han havde 40 i feber – men afsted VILLE han – og blev også kattekonge!

 

IMG

Louie med Jakob…som han han sjovt nok går i klasse med i gymnasiet i dag :)

 

FASTALAVN KOM BAG PÅ MIG I ÅR

Havde glemt alt om, at det var i dag, at alle forældre til småfolk skulle tidligt op og gøre en masse anstrengelser for at gøre ungerne fine og glade, så de kunne udleve sine drømme og fantasier som prinsesser, løver, Batman, køleskabe, – eller hvad man nu ellers har fundet på!

Jeg startede dagen kl. 7:20, med at koste bilen ren for nattens snefald. Ud kommer genboen med sin 3 årige datter der stiller sig i snedyngen foran mig. “Ve do hvad jeg er i dag”?? – Hmmmm, “tænker at du er en meget fin snegl?” – “NAJJJJII” siger hun og krøller ansigtet i foragt!!

Åhhh, hjælp mig min Gud – aner ikke hvad hun skal forestille med sin kæmpe overfrakke og røde prikker i hele trynen! – Jeg gætter – heldigvis rigtigt denne gang “Er du måske Mariehønen Evigglad?”“IHJAAAAA” siger hun henrykt – og så håber man jo, at den lille prinsesse får en sjov dag og bliver Kattedronning!!!

På jobbet blev man mødt af kollegaer og skønne mødre, der med ildhu havde sendt deres poder afsted til fastalavn i dag. Birgit kom med rette, stolt og viste mig billeder af sine drenge i deres udklædninger – og DET MÅ JEG SIGE……her var jeg altså imponeret!!!!!!

 

Den ene var udklædt som Harry Potter….

Philip

Check lige vindstødet….slipset med ståltråd, den omvendte paraply og strithåret….. Utrolig godt tænkt!!!!

 

Den anden søn, kan man godt sige, de havde stået på hovedet for……

foto

HA – “Hej hej Nicolai…hoved den forkerte vej” – Super sjov udklædning!!!! – Godt gået Birgit, – håber dine drenge gjorde lykke med deres udklædninger, det ville være fortjent!!

 

Sidste gang jeg husker at min dreng (nu 16 år) ville have udklædning, var han 10 år. Jeg var ved at være træt af det, specielt fordi udklædningerne altid skulle være så dyste. Han ville være morder, monster etc. – Således, så jeg mig selv stå i BR legetøj og bede ekspedienten om at finde “døden” i str. 10 år! – Det var godt nok en underlig replik i en børneforretning!

Jeg må se at komme ind i kampen med det der fastalavn mht. børnebørnene – et fastalavsris må hellere blive indkøbt i morgen!!!

God weekend derude

Knus Gittemor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One Response

  1. anne christine geisler siger:

    LOL ;-) den eneste fastelavn jeg husker, der vandt jeg præmie for bedste udklædte dreng !! ..og de tog præmien igen da de opdagede jeg var pige ! ..TRAUME !!!! ;-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top