Får “nye” familiemedlemmer hver dag

Jeg har en fest for tiden….nogle af mine kusiner på min fars side, har sammen med mig startet en Facebook gruppe hvor vi forsøger at samle hele slægten efter mine bedsteforældre, på fars side. Jeg har altid vidst at der er rigtig mange kusiner, grankusiner, fætre etc., da min fars søskendeflok tæller hele 14 søskende, der alle er blevet voksne, fået børn og blevet gamle. Ret god gået når man tænker lidt over det.

Niels og Ane Marie Christensen med deres 14 unger ved deres sølvbryllup.

Niels og Ane Marie Christensen med deres 14 unger ved deres sølvbryllup.

Det er så min “lille” far der sidder forrest i midten med det lyse hår – dengang 4 år…..i dag 84 og still going strong.

Der er med tiden kun 2 søskende tilbage….så det er vigtigt at få hevet de gode historier ud af dem og deres efterkommere – og det skal jeg da lige love for er lykkedes. Gruppen med vores familie vokser hver eneste dag – og jeg får venne-anmodninger fra alle mulige mennesker jeg knap ved hvem er….men som så viser sig, at være fætre og kusiner. Det er altså skønt at genfinde sine aner og få sat alle relationerne på plads.

Min bedstefar med min bror og jeg ved min dåb i 1960

Min bedstefar med min bror og jeg ved min dåb i 1960

Jeg husker min bedstefar – min bedstemor døde desværre længe før der var tænke på mig. Han var en hyggelig mand, men så tydeligt husker jeg ham ikke, det er der så andre der gør, som kan fortælle sjove historier om ham.

 

Jodle Birge

Jodle Birge

….og når man leder længe nok, så har man også berømtheder i familien…..for eksempel er jeg gran gran kusine til Jodle Birge…..jow, det er stort.

Familien kom i Guinness Rekordbog i 1993 – her kunne de 14 søskende slå rekorden aldersmæssigt, ved tilsammen at være 993 år – Fnis!

Godt at finde sin familieaner (når nu man alligevel har så mange) inden man bliver for gammel, – så er der mulighed for at have en masse at besøge og hygge om når man selv bliver gammel.

Vil gerne anbefale at lave den slags grupper på Facebook hvis man føler for den slags – det har været ret festligt. Måske jeg skulle starte en på min mors side også……her er de 7 søskende. Det kunne dæleme blive noget af en fætter/kusinefest vi der kunne banke ned – men der er ikke nogen der har meldt ud, at de vil lægge hus til :)

God weekend – og til dem der har en sådan, – god efterårsferie.

Gittemor

 

One Response

  1. Susan Aaen siger:

    <3

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top