Få blød og glat hud over natten

..lyder næsten for let ikke, – men ikke desto mindre er det faktisk meget enkelt og tilmed lækkert

 

ORIGINS HAR GJORT DET IGEN IGEN

…Endnu en lille genistreg fra Origins har set dagens lys. High-Potency Night-A-Mins Skin Refining Oil...lidt en spiritusprøve at udtale, men jeg kalder den bare mine “appelsindråber” – lige som deres natcreme jeg har brugt i årevis High-Potency Night-A-Mins - der bare er den rene appelsinsorbet at gå til natten med, uhmmm.

 

August 2015 033

Disse nye dråber er lidt som en “sovende peeling”. Den blødgør i samme øjeblik den påføres og giver over natten en glat og strålende hud.

Det handler om lette planteolier og vitaminer i en skøn forening, der hjælper hudens fugtbarriere og giver denne skønne lød og udstråling. Samtidig virker den beroligende.

 

August 2015 036

HVORDAN ANVENDES DEN

Meget enkelt – efter at have afrenset din hud til natten, tager du med pipetten 3 – 5 dråber og opvarmer mellem hænderne, hvorefter du fordeler olien i ansigtet. Lad den absorberer et lille stykke tid – og herefter påfør din normale natcreme. Her bruger jeg jo så High-Potency-Night-A-Mins, da den er bare skøn og dufter fuldstændig som olien – af appelsin. Men de 2 banditter er jo også en slags familie :)

August 2015 096

Af ingredienser i denne skønne olie, nævnes i flæng: Salvie, Granatæble, Tranebær, Baldrian, Neroli, Tidsel, Vanilje og så den der appelsin som bare giver den skønneste, naturlige duft af velvære og ro til natten.

Olien er naturligvis gennemtestet – og faktisk udtalte hele 91% af testpersonerne af huden var blødere om morgenen, blot efter få nætters anvendelse…..jeg giver dem ret, – jeg har helt samme oplevelse.

Olien koster 370 kr. for 30 ml – og forhandles hos alle Origins normale forhandlere – herunder Stormagasiner og Matas kæden.

Jeg anbefaler jo altid at købe Origins produkterne via nettet: www.origins.dk……mest fordi de her er ret gode til at sende “gaver ” med i form af små prøver….det kan jeg godt lide :)

 

 

August 2015 034

EN LILLE TILSTÅELSE FOR EGEN REGNING

…foreskriften siger, at du skal anvende 3 – 5 dråber pr. gang. Den holder altså ikke helt hos mig. Jeg synes jeg bruger det dobbelte. Om det skyldes at mine hænder er lidt tørre og dermed absorberer frådigt meget af olien inden det når ansigtet, eller om dem der har valgt dosseringen har meget små ansigter skal jeg ikke kunne sige…. Måske du har samme oplevelse?

Anyway, – 5 eller 10 dråber…..jeg er solgt…igen! – De dråber er bare fantastiske og du får glæde af duft og lækkerhed hele natten – og resultatet hele næste dag.

 

Knus Gittemor

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top